WhiteHood Napisano Grudzień 29, 2018 Share Napisano Grudzień 29, 2018 (edytowany) Chciałem tylko trochę porozmyślać w samotności... Garden of Dawn w The Grove, stolicy Sylvari. ( Guild Wars 2 ) Spoiler The Upper City w Divinity's Reach (Guild Wars 2) Spoiler Edytowano Grudzień 29, 2018 przez WhiteHood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2019 Horizon: Zero Dawn - Aloy musi zwabić i zdominować (zhakować) bieguna, czyli mecha-konia. Spoiler Horizon: Zero Dawn - pierwsze polowanie to niezapomniane przeżycie. Tak dla gracza, jak i Aloy Spoiler Horizon: Zero Dawn - arcymatrona Teersa, to jedna z nielicznych osób, które nie traktują Aloy jak śmiecia. Spoiler Far Cry 5 - szwagier, nie można palić przy tankowaniu? Co ty mi tu pier... BUM! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 3, 2019 Share Napisano Luty 3, 2019 Wszystkie cztery z remake'a Shadow of the Colossus. Śmiało możecie używać jako tapety 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 28, 2019 Autor Share Napisano Luty 28, 2019 No cóż, nie jest to coś, co trafi na tapetę, ale na swój sposób jest ładne Stardew Valley - początek drugiego roku gry i uporządkowany dorobek zimy... Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 4, 2019 Autor Share Napisano Marzec 4, 2019 Jurassic World: Evolution - widok z hotelu bez nazwy (póki co) na wyspie Isla Matanceros (okolice Isla Nublar). Spoiler Jurassic World: Evolution - nie wiem jak oni się tam znaleźli, ale wiem, że w pobliżu biega wkurzony triceratops Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 7, 2019 Autor Share Napisano Marzec 7, 2019 Jurassic World: Evolution - carnav... carne... ca... a chrzanić to. Pierwszy "mięsozaur" wyhodowany. Muszę przyznać, że animacje, odgłosy oraz AI dinozaurów są po prostu niesamowite. Już samo oglądanie tych gadzin sprawia mnóstwo frajdy Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 9, 2019 Share Napisano Marzec 9, 2019 Devil May Cry 5 Spoiler Shadow of the Tomb Raider Spoiler Nier:Automata Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabrowski Napisano Marzec 13, 2019 Share Napisano Marzec 13, 2019 (edytowany) Wszystkie Poniższe z Post Scriptum Most na Renie w Arnhem podczas walk o niego. Zdjęcia po stronie 1st Airborne (Wrzesień 1944 - To ten jeden most za daleko) Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler A tutaj panorama miasta z tej samej pozycji co zdjęcie powyżej Spoiler Edytowano Marzec 13, 2019 przez Dabrowski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Kwiecień 26, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2019 Assassin's Creed: Origins Starożytni egipscy wojownicy wcale nie poruszali się na wielbłądach. Tak naprawdę oswajali dzikie jednorożce Spoiler AC: Origins Może i grafika nie jest najważniejsza, ale jak to wygląda! W ruchu jest 100x lepiej Spoiler AC: Origins Jak to mawia Anakin "nie lubię piasku"... Scena krótka, ale robi wrażenie. Kurcze, aż strach pomyśleć jak będą wyglądać gry za 10 lat Spoiler AC: Origins Przywiązanie do detali, czyli głodne koty szukające jedzenia. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 5, 2019 Autor Share Napisano Maj 5, 2019 Tym razem tylko dwa... Brak czasu na granie :( AC: Origins Aleksandria nocą robi ogromne wrażenie. Wspięcie się na latarnię morską na Faros zajęło mi sporo czasu (strażnicy), ale było warto Spoiler Borderlands: The Pre Sequel Księżyc Pandory to naprawdę ładne miejsce. Na screenie wygląda znacznie gorzej niż w ruchu Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 8, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2019 Borderlands 2, i świetne nawiązanie do Króla Lwa Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2019 Ok, wiem że miały być "ładne", ale można chyba zrobić wyjątek, prawda? Po ukończeniu Borderlands 2 otrzymujemy maskę Handsom Jacka. Moja Gaige wygląda... Niezbyt Handsom Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 22, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2019 (edytowany) Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary DLC Nowe, póki co darmowe DLC wprowadza sporo zieleni. Jest naprawdę ładnie Z jakiegoś powodu matka natura zaczęła przejmować Pandorę. Nie powiem o co chodzi, bo to duży spoiler Spoiler I pomyśleć, że w jedynce Pandora była strasznie monotonna. Dwójka nieustannie zaskakuje różnorodnością. Spoiler Po upadku Hyperionu Pandora wygląda naprawdę ciekawie (dużo ruin) Spoiler Edytowano Czerwiec 22, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 5, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 5, 2019 Tylko jeden, ale dość trudny w uchwyceniu. Borderlands 2 i granat o wdzięcznej nazwie "Krzesło Elektryczne" - jedna mała eksplozja, a tyle światła i radości Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 16, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2019 No Man's Sky (Beyond) Pustynny biom, który wygląda wyjątkowo realistycznie (w sensie, że przypomina ziemski krajobraz) Spoiler A tu wręcz przeciwnie... Planeta, która wygląda jak zbudowana z metalowych płyt Spoiler Ta sama planeta w nocy Spoiler O... ja... ciastolę To jest takie PIĘKNE! Spoiler A na deser... My Time at Portia, czyli Stardew Valley w 3D (tak w teorii). Gra nie posiada trybu foto, także jesteście zmuszeni do oglądania głównego bohatera. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2019 No Man's Sky Beyond Widok z kosmosu potrafi zauroczyć Spoiler A gdyby tak zbudować niewielkie obserwatorium na szczycie "góry"? W trakcie budowy pojawiły się nowe pomysły, i oryginalne założenie szlag trafił. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 23, 2019 Share Napisano Sierpień 23, 2019 dawno mnie tu nie było hmmm na początek Darksiders 3. Jakoś tak wyjątkowo spodobała mi się miejscówka Spoiler I Soulcalibur VI te obrazki na końcu historii postaci są zajebiście tapetogenne Spoiler No i Shadow of the Tomb Raider. Piękny zachód słońca w jednej z misji Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 1, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2019 Trochę wojny, kosmosu i drobne porównanie... Battlefield 1 (kampania) Spoiler No Man's Sky Beyond - planeta oceaniczna, na której znalazłem zatopiony frachtowiec. W ruchu wygląda to jeszcze lepiej Spoiler No Man's Sky Beyond - planeta z GIGANTYCZNYMI grzybami? A czemu by nie. Niestety nie da się zbudować bazy na grzybie. A szkoda, bo widok z okna byłby całkiem niezły. Spoiler No Man's Sky Beyond - podwodny "kanion" przyprawił mnie o opad szczęki. Kurcze... Zagrałbym w to w trybie VR Spoiler A teraz ciekawostka. Latanie samolotem w 1985r i 2016r, czyli jak zmieniła się grafika na przestrzenie około 30 lat. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 15, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2019 Borderlands 3 - ech... chyba jestem prymitywem, bo rozśmieszył mnie ten billboard Spoiler Borderlands 3 - są ludzie, którzy twierdzą, że ta gra wygląda tak samo jak dwójka Spoiler A skoro o Borderlands 3 mowa... Oto karabin, który strzela pieniędzmi. Twoimi pieniędzmi, z twojego ekwipunku Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 24, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2019 Borderlands 3 - tak oto prezentuje się najbardziej zaawansowana technologicznie planeta. Jest tak zaawansowana, że silnik gry nie nadąża z wczytaniem tekstur w wysokiej rozdzielczości No co? Trochę dystansu nie zaszkodzi. Spoiler Borderlands 3 - Ava, nastolatka która jest takim "trójkowym" odpowiednikiem Tiny. Wielu fanów serii jej nie lubi, ale dla mnie jest świetna. A co to robi w tym temacie, i co w tym ładnego? Chciałem pokazać sympatyczną postać, a przecież nie dam jednego screena do tematu z grą, która na tym forum interesuje chyba tylko mnie Spoiler Borderlands 3 - nie powiem co to za planeta, ale powiem, że udowadnia jak różnorodna jest ta gra Spoiler Borderlands 3 - lokacja, która robi dobrze to, co schrzaniono w Pre-Sequelu Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Tylko 5 screenów, tylko 5 screenów, uda Ci się, Perv... Death Stranding - widoczek numer 1. las Death Stranding - widoczek numer 2 wraz z propagandą LGBT Death Stranding - nie ma to jak drzemka z naszym małym Bombelkiem Death Stranding - czyż one nie są urocze? :3 Death Stranding - normalnie Wynurzeni (po angielsku Beached Things) są czarni jak smoła, ale ja ich potraktowałam hemotogranatem i wyszedł bardzo ciekawy efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 20, 2019 Autor Share Napisano Listopad 20, 2019 (edytowany) Na swój sposób ładne Pokemon Shield - największa nowość Pokemon Sword/Shield, czyli tryb rajdów na ogromnych bossów (z trzema innymi graczami lub botami). Nasi podopieczni zyskali nową zdolność - "gigantamax", która zamienia ich w kolosy. To robi wrażenie! Spoiler Borderlands 3 - czyli, to nie jest Bioshock. To tylko siedziba pewnego pana. Spoiler Borderlands 3 - a to nie jest Resident Evil 7. Spoiler No Man's Sky Beyond - drzewo jest takie małe, czy statek tak duży? Spoiler Pokemon Shield - Eeevee vs. Pikachu, czyli "to ja powinienem być ikoną Pokemonów, ty żółty skur#ysynu. I nie waż mi się odpowiadać pojedynczym pika" Spoiler Edytowano Listopad 20, 2019 przez Triste Cordis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 29, 2019 Autor Share Napisano Listopad 29, 2019 NFS: Heat - pierwsza porządna bryka i w miarę staranny tuning Spoiler Borderlands 3 - w tej grze bywa wybuchowo Spoiler Borderlands 3 - a nawet BARDZO wybuchowo Spoiler Pokemon: Shield - mój "mały" kucyk, mój "mały kucyk" aaa aaa... AAAAAAAAAAAAAA!!! Spie#dalamy!!! Spoiler Borderlands 3 - takie tam, w kosmosie Spoiler Bonus, niespodzianka dla odważnych. Serio... To kłóci się z ideą tematu, ale co mi tam. Nie chcesz tego oglądać. Spoiler Jesteś pewien, że chcesz to zobaczyć? Zastanów się dwa razy... Spoiler Uparciuch z ciebie. Ostatnie ostrzeżenie. Spoiler Dobra. Teraz na serio ostatnie. Jakby co, to ostrzegałem Spoiler CHRUM!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 24, 2019 Share Napisano Grudzień 24, 2019 Code Vein zaraz po drugim bossie Spoiler Znów Code Vein tym razem mieczysko wielkie jak stodoła Spoiler i ponownie Code Vein. Scenka po dialogach po drugim bossie Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 27, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2019 GTA V - kurde, gra ma swoje lata, a mimo to nadal potrafi zachwycić Spoiler Yonder - wow... Ta kraina jest naprawdę śliczna Spoiler Borderlands 3 DLC - Handsome Jack jest wszędzie... Spoiler Borderlands 3 DLC - ta część kasyna jest chyba zamknięta dla gości. Spoiler Borderlands 3 - moja Moze jest urocza Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się