Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Kiedyś tak... Grałeś na flipperach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Kąpałeś się w środku nocy w rzece? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Spałeś kiedyś w namiocie w środku lasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Obudził Cię kiedyś chodzący po Tobie robal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Boisz się pająków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Jeśli mam kapca w dłoni to nie. Lubisz rosół z kury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Umiesz grać na gitarze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Masz w domu hiacynty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Lubisz zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Oczywiście, jeśli jest śnieg i co najmniej te trochę na minusie. Masz jeszcze żyjących pradziadków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie niestety. Lubisz oglądać horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. To jedne z trzech moich ulubionych gatunków filmowych. Posiadasz kalkulator naukowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Lubisz szpinak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Szpinak jest cudowny. Czy kiedykolwiek miałeś lub masz zwierzątko terrarystyczne? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nope i raczej nie chcę. Czy miałeś/masz konsolę przenośną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Gameboy Classic. Lubisz cukierki ICE? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Lubisz Mentosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Masz zwyczaj usuwania ze swojego życia złych przyzwyczajeń i wyrabiania sobie dobrych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 To jest dobre pytanie. XD Ale zwyczaju raczej takiego nie mam. Lubisz budyń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, najbardziej to budyń cytrynowy w czekoladzie, wykonania mojej cioci. Czy twoja ulubiona roślinka ma imię ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Nie posiadam nawet roślin. Masz fidget spinnera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Byłeś kiedyś w dżungli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelly Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie, chociaż może kiedyś jakaś wycieczka się uda. Lubisz podróżować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Jestem introwertykiem i dobrze mi w domu Uwierzyłeś w nowy łańcuszek głupoty, który pojawił się na Facebooku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Na fejsie mam garstkę znajomych, nie potrzeba mi ameb. Jesz placki ziemniaczane na słodko? btw introwertyzm nie ma nic wspólnego z niewychodzeniem z domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się