Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie. Wierzysz w kosmitów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie Lubisz Equestria Girls? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak. Lubisz Sunset Shimer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (tak) Czytasz książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak i to na potęgę Lubisz Starlight Glimmer ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak. Łatwo się denerwujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kao Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak Rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Jak, najbardziej TAK! To moja życiowa pasja. Zapisujesz wszystkie twoje pomysły, bo obawiasz się, że uciekną ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie. Lubisz czytać komiksy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak! uświadomiłaś mi, że żadnego nie czytałem od baaardzo dawna Lubisz krzyk rozpaczy Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak. Uwielbiam Chciałabyś porozmawiać z prawdziwym kucykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 O niczym innym nie marzę! Chciałabyś polecieć na odległą planetę na której mieszkają gadające, kolorowe kucyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Oczywiście że tak. Chciałabyś chodzić do szkoły Twajlight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 To bodaj jedyna szkoła jaką bym preferował! Chciałabyś pomóc w opiece nad zwierzątkami Flutterce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 18 godzin temu, Kucykowa MLP napisał: Nie jeszcze się w nikim nie zakochałam. Bo jeszcze nie poznałaś mnie Ok, żartowałem. ########### A wracając do tematu, to nie. Czy pojedziesz do kina na Kapitan Marvel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Raczej nie. Jesteś na coś uczulony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak Jesz właśnie pizze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Niestety nie. Mieszkasz w bloku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak, Mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś nienormalna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Zdarzyło się Czy masz teraz dobry humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak. Czy masz włosy w nosie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie Masz kręcone włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Nie. Zadał ci ktoś jakieś bardzo dziwne pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Czasem się zdarza, że zadają mi dziwne pytania, ale bardzo dziwne... nie wiem chyba nie. Chcesz to zadaj Pokłóciłaś się ostatnio z kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Raczej nie. Lubisz małe dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się