Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie, raczej zdarzyło mi się kilkukrotnie mieć wrażenie spadania. Czy masz tendencję do bycia perfekcjonistką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Raczej nie. Masz czasem wrarzenie że wszyscy się na ciebie patrzą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Zdecydowanie tak. Miałam kiedyś problemy z fobią społeczną, do tej pory walczę czasem z niektórymi jej przejawami. Czy chciałabyś po śmierci pozostawić po sobie coś, z czego będą czerpać kolejne pokolenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Tak... to chyba powinien być cel życia prawda? Myślisz, że po śmierci ludzie będą o Tobie pamiętali? Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Myślę że tak. Wierzysz w rękarnację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 W zasadzie tak... chyba że ktoś wyjaśni, dlaczego niektóre dzieci pamiętają życie kogoś innego. Wierzysz w piekło i niebo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Mam ogromną nadzieję, że reinkarnacja nie jest prawdziwa. Znając moje szczęście, moim kolejnym wcieleniem byłoby zostanie szczotką do toalety. Edytuję, bo znowu moja wypowiedź została opublikowana w podobnym czasie, co kogoś innego. Teoretycznie wierzę w jakieś życie po śmierci, ale nie jestem pewna, czy jest to akurat niebo i piekło. Raczej pozostaję otwarta na różne wiary i teorie. Czy kiedyś żałowałaś niezrobienia lub niepowiedzenia czegoś w odpowiednim momencie? Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Cerssie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak i to nie raz, ale nic z tego złego nie wynikło więc... było minęło. Czy jest ktoś, komu chciałabyś coś powiedzieć, ale się wstydzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak. Umiesz powiedzieć cały alfabet od tyłu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Wydaje mi się, że tak. Spróbuję to zaraz zrobić w myślach, bo jeśli zabiorę się za mówienie tego na głos, to oficjalnie zostanę najdziwniejszym pracownikiem tej firmy. Czy cofnęłabyś się w czasie, żeby naprawić pewne błędy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Oooooo tak. Byłaś kiedyś w innym kraju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak, nawet w kilku. Czy uważasz, że największą przeszkodą na drodze do własnego szczęścia jesteś Ty sama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak. Radzisz sobie z emocjami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Zdecydowanie nie. Wczoraj uzupełniałam na zajęciach z psychologii Test Wielkiej Piątki i uzyskałam prawie wszystkie punkty w kategorii "neurotyczność". Najgorsze jest to, że jest w tym sporo prawdy. Czy jesteś osobą wrażliwą na krzywdę innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak, akurat bardzo Czy masz wykształcenie wyższe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak Spoiler Mgr Czy marzyłeś kiedyś o tym, aby zostać naukowcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie bo nie Lubie się uczyć. Chciałbyś polecieć na księżyc i zamieszkać z kosmitami? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie, na Planecie Ziemi jest mi bardzo dobrze! Chciałabyś móc poleżeć na chmurkach jak pegazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Oczywiście że tak. Chciałbyś zostać wonderboltem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Bez wątpienia! Chciałabyś mieć taką ekipę jak Znaczkowa Liga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Pewnie Chciałbyś być alikornem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie, wolę być pegazem Chciałabyś umieć się teleportować jak Twili? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tak. Chciałyś umieć kontrolować pogodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Pewnie! Przegoniłbym ten przeklęty deszcz ze śniegiem Chciałabyś, aby Ci ktoś przyniósł śniadanie do łóżka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Nie. Jedzenie śniadania w łóżku jest przereklamowane Czy akceptujesz wszystkie zaproszenia na facebooku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się