Drakoon Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Ogląda ktoś to? Lub oglądał? Bo ja widziałem Stargate SG-1 i Atlantis, za Universe się nawet nie zabierałem. Teraz znowu oglądam SG-1, chyba najlepszy serial. Link do komentarza
War Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Kiedyś oglądałem wybiórczo odcinki na AXN Sci-fi. Teraz tylko Z Archiwum X (druga seria miażdży pierwszą) i Mythbusters, ale to nie serial :3 Link do komentarza
Airlick Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Ogladalem kiedy bylo pierwszy raz emitowane w polskiej TV, czyli dawno temu, i ostatnio na AXNie. Nie jest to zly serial, ale jest zbyt schematyczny, juz na samym poczatku kazdego odcinka mozna sie domyslac, a w polowie juz wiedziec, jak sie skonczy. Jesli lubisz SF, obejrzyj Battlestar Galactice. Najlepszy serial SF, jeden z najlepszych w ogole. Jedna wada - zbyt szybko sie konczy Link do komentarza
Drakoon Napisano Październik 19, 2011 Autor Share Napisano Październik 19, 2011 Ja właśnie zbytnio nie trawię Battlestar Galatici. IMO Stargate SG-1 to najlepszy SF serial Link do komentarza
Artaniis Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Po Dr Who jest to mój ulubiony serial sf. Wszystkie odcinki oglądałem z pięć razy, zarówno SG-1 jak i Atlantis. Asgardzi rządzą Link do komentarza
Elizabetta Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Tak oglądałam Jednak i tak mój ulubiony serial to Dr.Who oglądam to od kiedy pojawiły się pierwsze odcinki:cool: Link do komentarza
Arpegius Napisano Luty 28, 2012 Share Napisano Luty 28, 2012 Ogląda ktoś to? Lub oglądał? Bo ja widziałem Stargate SG-1 i Atlantis, za Universe się nawet nie zabierałem. Teraz znowu oglądam SG-1, chyba najlepszy serial. Universe chyba lepszy niż Atlantis. Szkoda że się skończyło. Przynajmniej mi bardziej się podobał. A i SG-1 to tak gdzieś do 5 sezonu był najlepszy. Co do mlp, czytał ktoś tego crossovera? http://www.equestriadaily.com/2011/05/story-stargate-equestria.html Link do komentarza
Dammoni Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Universe - Widziałem jeden odcinek. Nie przekonałem się, ale może kiedyś obejrzę. Atlantis i Sg-1 - Widziałem wszystkie. Uwielbiam, chociaż w pewnym momencie miałem sporą przerwę, bo mnie znudziło kilka odcinków, jak oglądałem SG-1. BTW:Thor rlzzz! Asgardzi rządzą *krztusi się* Asgardczycy. Link do komentarza
Nightbringer Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Universe nie przypadło mi do gustu Sg-1 może być choć ostatni sezon mi się nie podobał Atlantis było najlepsze choć z ostatniego odcinka mogli by zrobić dwuodcinkową historię. Link do komentarza
Masterchef Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Znakomity serial obejrzałem całość, trwalo to ok 10 lat. Na ostatnim odc nie wy3małem i łezki pociekły po licu... Co do Atlantis też niezły a Universe ee, dziwny? Dziękuję za uwagę. Link do komentarza
decp12 Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Uwielbiam Gwiezdne Wrota. Atlantis też było niezłe, ale universe? Co to ma wspólnego z SG? Tylko to że są tam postacie z poprzednich serii, i to max kilka razy. Na tej serii się zawiodłem. Fajnie że jest tu tylu fanów SG. Link do komentarza
DeRoki Napisano Sierpień 10, 2012 Share Napisano Sierpień 10, 2012 Stargate to jeden z moich ulubionych seriali, szczególnie przypadło mi do gustu Atlantis ale SG-1 jest równie dobre tylko te całe Universe, jest jakieś takie no nie wiem... dziwne? Link do komentarza
xdeh Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Najbardziej lubiłem Stargate za ten pseudonaukowy bełkot. Jak tak gadali o tych wszystkich interferencjach podprzestrzeni to aż chwilami miałem wrażenie, że wiedzą, o czym mówią... Link do komentarza
decp12 Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Ach tak, te bełkoty pseudonaukowe pani Carter. Jeszce nie dawno miałem AXN Sci-Fi, teraz nie mam jak oglądać tegoż serialu. Link do komentarza
Arpegius Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Mnie zawsze bawiła nazwa SyFy, od kiedy ten USrAński kanał zaczął się tak nazywać. Odcinki zawsze się pojawiały godzinę po premierze w wyporzyczalni isohunt. Nie wiem dlaczego wam się nie podoba Universe, co prawda jest nudny, ale było tam coś nowego i ciekawe WTFy. Pomysły mieli fajne na odcinki, ale wydaje mi się że zamało dopracowane, woleli wrzucać nudne wątki niż opowiadać więcej ciekawych pseudonaukowych bzdur (za co wszyscy kochamy ten serial). Przynajmiej dobrze dopracowali graficznie, jeżeli to wogóle się liczy. No i te statki kosmiczne starożytnych... ogólnie dużo statków. Czy ktoś tu lubi statki? Ok, może mało ma to wspólnego z SG1, no ale to przecierz inna galaktyka, i dalej to bardzo dobre SyFy :grumptwi: No cóż fabuła się zakończyła tak aby była kontynuacja. No i dobrze bo jakoś cierpię na brak seriali. Failing sky jest niesamowicie nudne i nie mogłem się przemóc. Link do komentarza
decp12 Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 No i te statki kosmiczne starożytnych... ogólnie dużo statków. Czy ktoś tu lubi statki? Ja akurat lubię statki. Link do komentarza
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Ja tam bardzo lubię StarGate, wszystkie trzy (nie wiem, co macie do Uniwerse), ale nie oglądałem już od paru tygodni (czytaj: od czasu, gdy poznałem MLP FiM ) Szkoda, że jest tak mało odcinków, zwłaszcza w SG-1:crazy:. Muffinek i cydr dla każdego fana SG: ... Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Ja tam bardzo lubię StarGate, wszystkie trzy (nie wiem, co macie do Uniwerse), ale nie oglądałem już od paru tygodni (czytaj: od czasu, gdy poznałem MLP FiM ) Szkoda, że jest tak mało odcinków, zwłaszcza w SG-1:crazy:. Mało? SG to taka brazylijska telenowela wśród seriali SF. No, może obok Star Treka. Link do komentarza
Metis Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Ja oglądałam sg-1 i bardzo mi się podobało Link do komentarza
Gandzia Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Oglądałem SG-1 i Atlantis w czasach licbazy. Seriale fajne, chociaż - jak już wspomnieli przedmówcy - nieco przewidywalne. Zwłaszcza Atlantis, gdzie Shepard i ekipa robili z Widmami, co chcieli. Ale i tak Doctor Who lepszy Link do komentarza
Jake Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 One są zarąbiste. Ale nie lepsze od Star Treka. Obejrzałem wszystkie części Gwiezdnych Wrót i powiem że najlepsze są na Atlantydzie. Link do komentarza
Recommended Posts