Starlight Sparkle Napisano Lipiec 15, 2019 Share Napisano Lipiec 15, 2019 Trzeba by się starać jakoś stamtąd wydostać... chyba że to dosłownie środek strzelaniny i nie ma opcji, to chyba najlepiej położyć się i mieć nadzieję, że oni wiedza do kogo strzelać i jakoś Cię zignorują. Co byś zrobiła, gdybyś została zaatakowana przez agresywnego psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Nie wiem co bym zrobiła, chyba bym uciekała Spoiler Poczułem się przez moment kobieco Co byś zrobił, gdyby przedstawiciel tej samej płci wyznał Ci miłość? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 "Spoko stary jak popiję to też wszystkich kocham" Najpewniej bym to zignorował, chyba że by był nachalny, to trzeba by mu wyjaśnić. Co byś zrobił, gdyby przedstawiciel tej samej płci podrywał Cię w barze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Poszedłbym do toalety i uciekłbym przez okno, jeślibym się zmieścił... Co byś zrobił, gdyby ktoś Ci zaproponował tajny układ nielegalnego wzbogacenia się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Zależy czy byłby bezpieczny Co byś zrobił, gdybyś zobaczył, jak Szejkowi wypada portfel, a on idzie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Zdziwiłbym się, że go nie skroili, zanim mu wypadł Co byś zrobił, gdyby piękna niewiasta przeszywała Cię spojrzeniem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 18, 2019 Share Napisano Lipiec 18, 2019 Piękna niewiasta... pewnie bym zagadnął... tylko jak piękna może hmm Co byś zrobił, gdybyś miał do wyboru... bogactwo w zamian za zerwanie kontaktów z rodziną lub życie jak dotychczas? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 19, 2019 Share Napisano Lipiec 19, 2019 Życie jak dotychczas. Nie mam źle. A tych diabłów jestem w stanie zaakceptować Co byś zrobił, gdyby stary, dobry kumpel zaoferował Ci popijawę, a Ty wiedziałbyś, że nazajutrz musisz wstać do pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 24, 2019 Share Napisano Lipiec 24, 2019 Trzeba by odmówić... chyba że tam większa grupa by była, to w takim wypadku wpaść na chwilkę, ale pić z umiarem. Co byś zrobił, gdyby ktoś ukradł Ci coś i wiedziałbyś kto to ale nie miałbyś dowodów? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Lipiec 28, 2019 Share Napisano Lipiec 28, 2019 Wynająłbym detektywa, który by mi dostarczył dowody. Co byś zrobił jakby nagle, któregoś dnia forum przestało istnieć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Lipiec 30, 2019 Share Napisano Lipiec 30, 2019 Byłoby mi szkoda, ale jest jeszcze forum międzynarodowe, discord, deviant, wiki i takie tam. Co byś zrobił, gdybyś przez przypadek zablokował sobie konto na forum bez możliwości choćby wyświetlenia strony... Wiem, to raczej nie możliwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 Napisał do administracji i spróbował jakoś to rozwiązać, albo z bólem serca założył nowe. Co byś zrobił, gdybyś stracił wszystko (a przynajmniej tak byś myślał) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 1, 2019 Share Napisano Sierpień 1, 2019 (edytowany) Zacząłbym od nowa Co byś zrobił, gdybyś został worem w zakonie? Edytowano Sierpień 1, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 11, 2019 Share Napisano Sierpień 11, 2019 Zależy od wielkości organizacji, ale trzeba by zacząć umacniać pozycję i zapewnić sobie odpowiednie kontakty. Co byś zrobił, gdybyś został wybrany do kolonizacji obcej planety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Sierpień 12, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2019 (edytowany) Poleciałbym sobie i bym założył farmę jabłek z tej planety. Co zrobiłbyś jak miałbyś ( miałabyś ) lecieć do Equestrii żeby ratować kucyki przed złem? Edytowano Sierpień 12, 2019 przez misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 (edytowany) Zabrał pistolet infinity, strzelbę zapalającą (Jakobs), karabinek Infection Cleaner lub karabin Toothpick oraz porażającą snajperkę. Do tego tarczę typu "spike" (najlepiej kwas) oraz granat Electric Chair. Dzięki temu w duecie z Deathtrapem żaden złoczyńca nie miałby ze mną szans. Oczywiście Twilight musiałaby ewakuować mieszkańców, bo połączenie umiejętności Anarchy oraz Close Enough może i jest fajne, ale niebezpieczne dla postronnych. Cholera... chyba za dużo gram w Borderlands 2 Co byś zrobił gdybyś obudził się z trzecią ręką wystającą z pleców? Edytowano Sierpień 12, 2019 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 18, 2019 Share Napisano Sierpień 18, 2019 (edytowany) Ziściłby się mój mokry sen elektronika - trzecia ręka Spoiler dla niekumatych Co byś zrobił/zrobiła jakby jakiś wariat drogowy specjalnie i na Twoich oczach przejechał Ci psa/kota? Edytowano Sierpień 18, 2019 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Pewnie by uciekł, więc trzeba by zadzwonić na policję... o ile by to coś dało. Ale ja nie mam takich zwierzątek. Co byś zrobił, gdyby ktoś zaczął Cię szantażować i miałby czym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 29, 2019 Share Napisano Sierpień 29, 2019 Co jeśli aktualnie tak jest i od dłuższego czasu nie mam pojęcia co zrobić Co byś zrobił gdyby bardzo ważna Tobie osoba poprosiła o pomoc w zbrodni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 1, 2019 Share Napisano Wrzesień 1, 2019 Wyperswadowałbym jej, że działania niemoralne w konsekwencji się nie opłacają Co byś zrobił, gdyby Ci komp wysiadł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 2, 2019 Share Napisano Wrzesień 2, 2019 Na serwis z nim... Co byś zrobił, gdyby ktoś skrzywdził bliską Ci osobę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 3, 2019 Share Napisano Wrzesień 3, 2019 Zależy którą osobę i w jaki sposób, bo nie wszystkich z bliskich lubię Co bym zrobił?! Na policję bym zgłosił! Co byś zrobił, gdyby groziło Ci skrajne ubóstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 9, 2019 Share Napisano Wrzesień 9, 2019 Znalazł lepszą pracę? Co byś zrobił, gdybyś wygrał milion? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 10, 2019 Share Napisano Wrzesień 10, 2019 rzuciłbym tą przesiąkniętą mobbingiem pracę co byś zrobił/zrobiła gdyby do Twojego mieszkania wdarła się mysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Wrzesień 11, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2019 Puściłbym swojego kota który zje ten mysz Co zrobiłbyś jeśli ludzie chcieliby podbić Equestrię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się