D.E.F.S Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Witajcie moi drodzy. Oto z dawna oczekiwana seria NCMC. Poznamy tu losy Muffinka i jego przyjaciol. Premiera miala odbyc sie w poniedzialek, lecz zawiodl dostawca internetu. Tak jak pisalem w innym watku, opowiadanie bedzie mini serialem. Zachecam do czytania... Autor Darth Evill Pomoc Techniczna Posealor [attachment=357][attachment=369] Odcinek 0 Poczatek... Odcinek 1 Tajemny Ogród Odcinek 2 Zakazany Las w realizacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Przyznam, że jestem trochę rozczarowany. Spodziewałem się jakiejś misji już w pierwszej części (ups, ta nie jest pierwsza...), ale mimo to historia i tak jest dobra. Oceniam odcinek na 9/10. Czekam na kolejne. PS. + dla Derpy za skuteczne obudzenie Muffinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirasek Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Yey!!! Scoot umie latać Kurcze jestem pod wrażeniem! Powaga! Spodziewałem się jakiegoś słabego fanfica rodem z gimnazjum, ale ty naprawdę trzymasz poziom! Szacun! Jednak.... Tak muszę się do czegoś przyczepić Szczegóły! Przeczytaj ten tekst sobie na spokojnie i popraw błędziki, to będzie ideolo Chodzi mi np o: "Mial na Derpin Muffin" (Miał na imię) lub "Drugie z zrebiat to Dinky," (ze źrebiąt) Po za tym daję 10/10 i z niecierpliwością czekam na więcej :aWe6O: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Super,a w jakiejś części będą pozostali członkowie NCMC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Update bedzie co dwa dni. Wynika z tego ze odcinek "Tajemny Ogrod" pojaw sie w czwartek. Tam poznamy cala piatke kucykow. Wiecej nie zdradze, ale powiem ze bedzie zielono Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 12, 2012 Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Z tego co pamiętam to Scoot latała w jednym odcinku i to normalnie,a nie w błocie Jak znajdę to wkleję zdjęcie,narazie mi się szukać nei chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 13, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Z przykroscia informuje iz "Tajemny Ogrod" pojawi sie jutro rano badz wieczorem. Mialem troche na glowie i nie skonczylem pisac. Bardzo przepraszam. PS Liga powinna sie zorganizowac. Moze utworzymy wspolny watek gdzie wszyscy z NCMC dopisywali by fragment? Oczywiscie Ten watek bylby dalej kontynuowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 PS Liga powinna sie zorganizowac. Moze utworzymy wspolny watek gdzie wszyscy z NCMC dopisywali by fragment? Oczywiscie Ten watek bylby dalej kontynuowany Hmm...ja (chyba) miałbym mały problem bo niejestem dobry w pisaniu opowiadań. Wena nachodzi mnie raz na ruski rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 13, 2012 Share Napisano Wrzesień 13, 2012 Nowa Liga Znaczkowa a konkretnie opowiadanie o niej bardzo mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Kiedy NCMC poznają Glossy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Kiedy NCMC poznają Glossy? Podejrzewam, że kiedy przyjdzie na to odpowiednia chwila... Wiem, że to nie jest odpowiedź, ale musisz być cierpliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Pomijając brak polskich znaków, czyta się całkiem przyjemnie. Opowiadane jest dobre w swojej prostocie. Ale przed publikacją, sam przeczytaj to co napisałeś. Dzięki temu wyłapiesz błędy w tekście i popraw je stylistycznie, i gramatycznie. Druga sprawa - nie powiększaj sztucznie tekst. Zamiast tergo staraj się pisać bardziej rozbudowane opisy sytuacji, i zachowań bohaterów. W ten sposób postacie nabiorą więcej charakteru i czytelnikowi łatwiej będzie nakreślić wszystko w głowie. Na razie jest dobrze, ale mogłoby być lepiej. Póki co daję opowiadaniu 4+. Popraw się a będzie dobrze, i powodzenia w pisaniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Zauważyłem jedną głupią rzecz w Past Sins Nyx (Jeśli jakieś inne kucyki w NCMC są z fanficków to ich nie czytałem) była członkiem normalnego CMC a tak poza tym to całkiem spoko to opowiadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Zauważyłem jedną głupią rzecz w Past Sins Nyx (Jeśli jakieś inne kucyki w NCMC są z fanficków to ich nie czytałem) była członkiem normalnego CMC a tak poza tym to całkiem spoko to opowiadanie. Wiemy że Nyx była w CMC ale ten fanfic to zupełnie inne opowiadanie i w nim Nyx jest w NCMC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Zauważyłem jedną głupią rzecz w Past Sins Nyx (Jeśli jakieś inne kucyki w NCMC są z fanficków to ich nie czytałem) była członkiem normalnego CMC a tak poza tym to całkiem spoko to opowiadanie. Dla mnie to nie problem, ja tam uznałem, że Nyx należy do CMC i NCMC. Kiedy NCMC poznają Glossy? Malinka, zobacz kto właśnie przyszedł . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Malinka, zobacz kto właśnie przyszedł . Widzę widzę :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Wrzesień 23, 2012 Share Napisano Wrzesień 23, 2012 10/10 Prooo fanfic. Czekam na next odcinek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Będziesz pisał dalej? Bo widzę, że od ponad tygodnia nic nie przybyło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Będziesz pisał dalej? Bo widzę, że od ponad tygodnia nic nie przybyło... Tak posealorze bede pisal dalej, Ogarnalem juz wszystko i postara sie dotrzymac wczesniej danej obietnicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Update. A tak przy okazji Time Tuner pojawi sie gdy Darth zakonczy rozdzial 5 w swoimoim pierwszym ficu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Dzieki pomocy Posealora pierwszy odcinek zostal ukonczony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 a więc kiedy 2 rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 a więc kiedy 2 rozdział? A wiec kaziu czekamy tylko na pomoc techniczna. Tez chcialbym dac to jak najszybciej, ale niestety to projekt zbiorowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 a więc kiedy 2 rozdział? Trochę to potrwa, bo teraz mam dużo na głowie, a poza tym mam pewne... Problemy z komputerem. Chyba, że Darth Evill zleci zadanie komuś innemu, to wtedy nie mam pojęcia. Ale myślę, że do dwóch tygodni powinienem się wyrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts