Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 22, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2020 To może... Spoiler Maximo z ps2... rok 2001? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 23, 2020 Share Napisano Kwiecień 23, 2020 @Starlight Sparkle Powiem to tak: Spoiler Jest więcej niż jedna gra o tym tytule. A raczej, więcej niż jedna gra zaczynająca się na M z tej serii. Tak, obie są na PS2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 23, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2020 W końcu... mam tę grafikę Ale zeszło ale to musi być Spoiler Maximo: Ghosts to Glory Tutaj stronka, na której jest grafika... na dole https://www.gamerclick.it/game/29738/maximo-ghosts-to-glory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 23, 2020 Share Napisano Kwiecień 23, 2020 Ok, teraz doczytałem xD Tytuł obrazka fakt faktem jest z gry Maximo. to ta lokacja jest też w drugiej części gry - nie Ghost of Glory a Army of Zin. Niemniej, odpowiedź uznaję, a pierwszą osobą która ją podała to @Sosna. Zatem on daje dalej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 25, 2020 Share Napisano Kwiecień 25, 2020 No to ode mnie takie coś Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 28, 2020 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2020 Udało mi się ustalić, że to jakieś mmo chińskie... ale fajnie by było dodać jakąś podpowiedź. Co o tym sądzisz? @Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 (edytowany) Ok podpowiedź. To nie MMO, to FPS, który w tym roku wyszedł z Early Access. Edytowano Kwiecień 29, 2020 przez Sosna 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Spoiler Bright Memory? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 A i owszem to jest Bright Memory. Dajesz następną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 (edytowany) Dam Wam trudne Spoiler Edytowano Kwiecień 29, 2020 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Spoiler Czy to gra z serii Carnivores? Na PSP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Gratulacje Dokładnie to Carnivores na pc z 1998 r. Dawaj następną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Kwiecień 29, 2020 Share Napisano Kwiecień 29, 2020 Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 4, 2020 Autor Share Napisano Maj 4, 2020 Hmm szczerze to nie mam pojęcia... Fallout jakiś albo inne postapo. Może jakaś podpowiedź? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 7, 2020 Share Napisano Maj 7, 2020 Niestety nie. Jako podpowiedź dam, że tematem gry jest apokalipsa zombie w tle. Gra jest 2D. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 8, 2020 Autor Share Napisano Maj 8, 2020 O... to już sporo daje. Po sprawdzeniu tytułów "2D game with Zombie" i przebiciu się przez tony pixelowych tytułów trafiłem na Deadlight. Czy to to? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 10, 2020 Share Napisano Maj 10, 2020 Tak, jak najbardziej to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 16, 2020 Autor Share Napisano Maj 16, 2020 Wybaczcie za nieobecność, ale już nadrabiamy zaległości. Długo szukałem czegoś, co można by tutaj wrzucić, a co mogłoby troszkę napsuć wam krwi... o ile oczywiście ktoś nie wyszukuje po obrazku, tylko szuka uczciwie. No i trafiłem, przeglądając naprawdę stare czasopisma o grach na takie coś... Ciekawe kto grał i zgadnie. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 20, 2020 Share Napisano Maj 20, 2020 Dajże jakąś podpowiedź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 20, 2020 Autor Share Napisano Maj 20, 2020 Dobrze... Gra powstała w roku 1999 i jest to strategia będąca połączeniem rozgrywki w czasie rzeczywistym z turówkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 23, 2020 Share Napisano Maj 23, 2020 Minął tydzień... Chyba nikt nie zgadnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 24, 2020 Autor Share Napisano Maj 24, 2020 No to ostatnia szansa... Gra powstała na komputer Amiga od FRM Software. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 30, 2020 Autor Share Napisano Maj 30, 2020 No dobrze... z uwagi na to, że nikt nie wpadł na rozwiązanie zagadki, to podaję odpowiedź. Ta gra to Red Mars na Amigę. Kolejna... co to za gra? Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 2, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2020 Pierwsza podpowiedź Data wydania: 1990 Wydawca: Ubisoft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Czerwiec 3, 2020 Share Napisano Czerwiec 3, 2020 hym... coś tę grafikę kojarzę czy to jest może Spoiler Unreal z Amigi? Rok mi się zgadza, wydawca też a i grafikę kojarzę, bo kiedyś grałem w coś podobnego i faktycznie było to na tym sprzęcie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts