Syrth Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Mam dwa typy, ale napiszę jeden, bo chyba nie byłoby uczciwie dwa Kawałek papieru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler Wiatrak? Spoiler Youkai nie miał racji, ale heca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler Płatek śniegu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Spoiler Papierek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Samolocik z papieru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 COOO? Przecież się umawialiśmy, kolego @Bertram Quist , że co tydzień wysyłam bitsy na Twoje tajne konto w Canterlocie, w zamian za listę z odpowiedziami na zagadki. Hmpff! Zrywam umowę! Ale powiem jeszcze, że i tak znam rozwiązanie. Wiruje w powietrzu, tak? Nie lubi wody, tak? Chyba jasne, że odpowiedź brzmi: Spoiler Yona 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 A może to... Spoiler Latawiec?! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 (edytowany) Drugie podejście. Piórko. Wiruje na wietrze, gdy spada. Gdy zamoknie już nie jest w stanie wirować na wietrze. Moja mina, gdy na to wpadłem: Edytowano Październik 4, 2019 przez D.E.F.S Literufka ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 (edytowany) @D.E.F.SJuż odpowiadałeś w tej rundzie Edytowano Październik 4, 2019 przez Natuszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 4, 2019 Autor Share Napisano Październik 4, 2019 Jaki się ruch zrobił Chodziło mi o papier lub jak napisała @PervKapitan kawałkiem papieru Ząbek dla ciebie RANKING: 1- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (9 ząbków) 2- Pielęgniarka PervKapitan (9 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (3 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? A ty @Youkai20 za wyjawienie naszego deala o bitsach na Canterlockim koncie, możesz niedługo spodziewać się najazdu zbuntowanych, samozwańczych dentystów 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 No to biermy piąteczkę Muszę w końcu zdobyć jakiś punkt! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 4, 2019 Share Napisano Październik 4, 2019 A niech będzie ta Piętka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 19, 2019 Autor Share Napisano Październik 19, 2019 Zabawa powraca do żywych! Pytanie do zęba 5 brzmi: "Mam twardą skorupę, a w środku mleko. W ciepłych krajach wyrastam daleko. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Witamy z powrotem :3 Kokosik :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Spoiler Kokos @Bertram Quist wrócił! Witaj wśród żywych, Mordko! Brakowało Nam Ciebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Spoiler Kokos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 @Bertram Quist Witamy ponownie Coconut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 @Bertram Quist powrócił Yay! Spoiler Kokos 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 A więc bawimy się dalej... Spoiler kokos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Spoiler Kokos 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 20, 2019 Autor Share Napisano Październik 20, 2019 (edytowany) Poprawna odpowiedź to oczywiście kokos Jako pierwsza odpowiedziała @PervKapitan i dostaje ząbka oraz awans! RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (10 ząbków) 2- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (9 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (3 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który ząb następny? Edytowano Październik 25, 2019 przez Bertram Quist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Po kolei idziemy: szóstka! 17 minut temu, Bertram Quist napisał: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (10 ząbków) 1- Pielęgniarz Cheerful Sparkle (9 ząbków) Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Nie słuchaj go... dziewiątka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 Nie, bo ósemka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 21, 2019 Share Napisano Październik 21, 2019 Jestem za ósemką, o. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts