Unknown Pony Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Spoiler Pas bezpieczeństwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 28, 2019 Autor Share Napisano Październik 28, 2019 (edytowany) Jako pierwszy odpowiedział @Youkai20 Ząbek dla Ciebie RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (12 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażysta MLPFan (1 ząbek) ~ Yay! Kolejny zadowolony pacjent! ~ Oni chyba powinni założyć własny gabinet ~ Ej bez przesady... Puszczą mnie z torbami i kto ci będzie obiadki gotował?? ~ Yyyy już nic nie mówię... Powiem tylko że gdyby mieli własny gabinet to rywalizacja @Cheerful Sparklez @Youkai20spowodowałaby bankructwo A @PervKapitanmiałaby wszystkich pacjentów na głowie ~ To miało mnie niby pocieszyć?? ~ Kontynuujmy zatem! Zapraszam następnego pacjenta! ~ Hej! Ja chciałam to powiedzieć! UWAGA! Pojawiły się czarne zęby! Oznacza to że zagadka po ich wybraniu będzie trudniejsza :O To który ząb leci jako pierwszy?? Edytowano Październik 28, 2019 przez Bertram Quist 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 28, 2019 Share Napisano Październik 28, 2019 No to dajcie mi tę trudniejszą zagadkę. Ząbek 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 28, 2019 Share Napisano Październik 28, 2019 Spoiler Jupi, wreszcie punkcik 10, i niech się dzieje wola Nieba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 29, 2019 Share Napisano Październik 29, 2019 I pomyśleć, że mam silną fobię dentystyczną xD Niech będzie 10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 30, 2019 Autor Share Napisano Październik 30, 2019 "Ma mnie każdy, lecz nie każdy lubi - potrafisz uwierzyć? Możesz mnie dotknąć, zobaczyć lecz nie zdołasz uderzyć. Bawię dziecko, przygnębiam starca, cieszę dziewczę urocze. Kiedy płaczesz - ja szlocham, gdy się śmiejesz - i ja chichoczę. Czym jestem?" Pozdro dla kumatych 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 30, 2019 Share Napisano Październik 30, 2019 Spoiler Odbicie lustrzane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 30, 2019 Share Napisano Październik 30, 2019 Spoiler Odbicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Październik 30, 2019 Share Napisano Październik 30, 2019 Spoiler Odbicie @Bertram Quist Chyba zadarłeś z potężnym człowiekiem, nawet Minuette Ci nie pomoże... Szukaj ratunku w zwierciadle, którego nie można stłuc 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 31, 2019 Autor Share Napisano Październik 31, 2019 Chodziło o odbicie, zgadza się @Natuszkaodpowiedziała jako pierwsza (Widać że są tu fani Wiedźmina) RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (12 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 8- Stażystka Natuszka (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 31, 2019 Share Napisano Październik 31, 2019 Zwei Bitte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 1, 2019 Share Napisano Listopad 1, 2019 Tak! Nareszcie udało mi się zdobyć punkcik Dawaj dwójeczkę~ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 1, 2019 Share Napisano Listopad 1, 2019 Jestem z Ciebie taka dumna~ a teraz dogoń mnie A niech będzie ta dwójeczka, często na nią idę do kibelka. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 1, 2019 Share Napisano Listopad 1, 2019 Kolego @Bertram Quist nie obraź się, chętnie pobawię się dalej, ale potrzebuję chwili oddechu, ok? ... widziałem finał... ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 2, 2019 Autor Share Napisano Listopad 2, 2019 19 godzin temu, Youkai20 napisał: Kolego @Bertram Quist nie obraź się, chętnie pobawię się dalej, ale potrzebuję chwili oddechu, ok? ... widziałem finał... ... Jestem ciekawy co o nim myślisz Chętnie o tym z tobą porozmawiam (jeśli mówimy o odcinku 26) A oto pytanie do zęba numer 2: "Nic nie ważę, ale mnie widać. Jeśli dacie mnie na butelkę z wodą to stanie się ona dużo lżejsza. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 2, 2019 Share Napisano Listopad 2, 2019 Spoiler To musi być dziura 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 2, 2019 Share Napisano Listopad 2, 2019 yy gąbka? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 3, 2019 Autor Share Napisano Listopad 3, 2019 Tak to dziura Ząbek dla @Natuszka RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (12 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Stażysta Szczerbix (4 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 3, 2019 Share Napisano Listopad 3, 2019 no to jedyneczkę poproszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 4, 2019 Autor Share Napisano Listopad 4, 2019 Zagadka do zęba numer 1: "Tylko najgorszy wróg przyrządza mnie i daje. Nie zna mojej mocy ten, kto mnie dostaje. Nigdy mnie nie weźmie ten, co mnie rozpoznaje. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unknown Pony Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Spoiler trucizną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 Spoiler Trucizna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 4, 2019 Share Napisano Listopad 4, 2019 trucizna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 5, 2019 Autor Share Napisano Listopad 5, 2019 Tym razem jako pierwszy odpowiedział @szczerbix i ząbek oraz awans leci do niego RANKING: 1- Pomocnik Dentysty PervKapitan (12 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (10 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 5- Stażysta Youkai20 (4 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (2 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 5, 2019 Share Napisano Listopad 5, 2019 Spoiler SIEDEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts