Starlight Sparkle Napisano Listopad 26, 2019 Share Napisano Listopad 26, 2019 Spoiler Wojownicze żółwie Ninja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 27, 2019 Autor Share Napisano Listopad 27, 2019 I ząbek leci do @Youkai20 RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (15 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (11 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Youkai20 (6 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który next? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2019 Share Napisano Listopad 27, 2019 PIONA! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Listopad 27, 2019 Share Napisano Listopad 27, 2019 (edytowany) Wchodzę na forum, patrzę - o, jaka fajna urocza twarzyczka na avatarku, myślę "ktoś nowy tu przybył", sprawdzam kto, a tu znów nikt, to @Cheerful Sparkle po prostu jak zwykle się przepoczwarzył i znów wygląda inaczej! Za każdym razem się na to nabieram, no za każdym razem no! To teraz zrobię mu na złość i powiem jedyneczka! Edytowano Listopad 27, 2019 przez Youkai20 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2019 Share Napisano Listopad 27, 2019 Kurła, Panie! W nic się nie przepoczwarzyłem! To zdjęcie mojej nowej Waifu jest! Spoiler PIONA powiedziałem! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 28, 2019 Autor Share Napisano Listopad 28, 2019 Brak wspólnej decyzji czyli pierwsza propozycja wygrywa. Pytanie do zęba numer 5: "Choć dawno się zdarzyłam, ci co mnie znają, na powtarzanie mnie skazani zostają. Lepiej niech się mnie uczą i nie zapominają! Czym jestem?" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2019 Share Napisano Listopad 28, 2019 Spoiler Historią! Spoiler Pierwszy, pierwszy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 29, 2019 Autor Share Napisano Listopad 29, 2019 Poprawna odpowiedź Ząbek leci do @Cheerful Sparkle RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (15 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (12 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Youkai20 (6 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Listopad 29, 2019 Share Napisano Listopad 29, 2019 Siudemeczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 29, 2019 Share Napisano Listopad 29, 2019 Niech będzie siedem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Listopad 30, 2019 Autor Share Napisano Listopad 30, 2019 Zagadka do zęba 7: "Im jestem bielsza, tym brudniejsza. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 1, 2019 Share Napisano Grudzień 1, 2019 Mam trochę zbereźne myśli... Ale czy to może... tablica szkolna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 1, 2019 Share Napisano Grudzień 1, 2019 Huh... Spoiler Kotką, która wpadała (niczym Obeliks do kotła z magicznym wywarem) do wanny wypełnionej mlekiem? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 1, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2019 Kolejna dobra odpowiedź! Ząbek dla @PervKapitan RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (16 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (12 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Youkai20 (6 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Dwójeczka Jeśli siódemka będzie biała pod dwójką tak jak dziesiątka pod piątką, to będzie symetrycznie, a ja lubię symetryczne wzory i układy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 2, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2019 Zagadka do zęba 2: "Kiedy jestem dzika, na drzewo przede mną zmykasz, a udomowiona trafiam do chlewika. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Spoiler Świnią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Spoiler Youkaiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 2, 2019 Share Napisano Grudzień 2, 2019 Spoiler 1 minutę temu, Cheerful Sparkle napisał: Youkaiem Jak już zostanę udomowiony to mogę trafić do chlewika... Ale tylko do chlewika Starlight 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 3, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2019 I ząbek leci do @Youkai20 RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (16 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (12 ząbków) 3- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 4- Pielęgniarz Youkai20 (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (3 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 3, 2019 Share Napisano Grudzień 3, 2019 DZIEWIĄTKĘ, bo... Spoiler BO TAK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 4, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2019 Zagadka do zęba numer 9: "Cały jestem biały, choć czasem po części schowany. Z daleka wysyłam sygnały, za którymi wędrują oceany. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 4, 2019 Share Napisano Grudzień 4, 2019 Spoiler Księżyc! Znowu pierwszy, jupi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 5, 2019 Share Napisano Grudzień 5, 2019 Spoiler Księżycem. Spoiler Spoiler Co to ma być?! On czatuje 24h/dobę, żeby odpowiedzieć? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Grudzień 5, 2019 Share Napisano Grudzień 5, 2019 @Cheerful Sparkle już czuje mój oddech na karku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts