Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2020 Pytanie do zęba numer 3: "Czasem dźwiękowa, na dysku nagrana, innym razem polna, w ziemi wydeptana. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 7, 2020 Share Napisano Styczeń 7, 2020 Spoiler Ścieżką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 10, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2020 Poprawna odpowiedź i ząbek leci do @Youkai20 Dodatkowo dostaje on awans! RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (19 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (14 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (10 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 10, 2020 Share Napisano Styczeń 10, 2020 Ja-hu-hu! Pomocnik dentysty to już niemal jak dentysta! Pnę się w górę, że ho, ho! No i jeszcze teraz zarobki prawie jak w biedronce. Co dalej, co dalej... może tak - mamy 10 dzień stycznia, to niech teraz leci dziesiąteczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 25, 2020 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2020 Zagadka do zęba numer 10: "Choć jestem z wody, płynę po niebie. Czasem kilka kropel strącę na ciebie. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 25, 2020 Share Napisano Styczeń 25, 2020 Spoiler chmurą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 30, 2020 Share Napisano Styczeń 30, 2020 Spoiler Przemoczonym Youkaiem, kopniętym w zadek tak, żeby leciał wysoko? Dobra! Punkt dla @Youkai20 i lecimy dalej z tą grą, bo kolega coś niebezpiecznie szybko awansuje i stwarza mi konkurencję, więc wracam do gry, aby ją ROZGROMIĆ i nie dać już nikomu wygrać!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Styczeń 31, 2020 Share Napisano Styczeń 31, 2020 No nareszcie wrócił, ale nie słuchajcie go, klacze i ogiery! Rozkazuje mu Chrysalis... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2020 Autor Share Napisano Luty 3, 2020 Ząbek dla @Youkai20 RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (19 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (14 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 3, 2020 Share Napisano Luty 3, 2020 PIONA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 3, 2020 Share Napisano Luty 3, 2020 Nie mogę dać tego samego co ten nicpoń @Cheerful Sparkle , więc mówię czwórka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2020 Autor Share Napisano Luty 5, 2020 Pytanie do zęba numer 5: "Głównym moim celem jest na zawsze złączyć. Wielu o mnie marzy, a potem nagle kończy. Wtedy tylko w sądzie ze mnie się wyplączesz. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 5, 2020 Share Napisano Luty 5, 2020 małżeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2020 Share Napisano Luty 5, 2020 Spoiler Syndromem Sztokholmskim Ale określenie "małżeństwo" też może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 5, 2020 Share Napisano Luty 5, 2020 Spoiler Tajemną, słodko-gorzką niewolą, zwaną, aby nie przestraszyć tych biednych, pragnących jej nieboraków, małżeństwem; Och, żebym nigdy nie był zmuszony powiedzieć sąsiadowi na rodzinnym grillu: "Co ja zrobiłem, że się ożeniłem". ;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2020 Share Napisano Luty 5, 2020 Spoiler @Youkai20 A gdy trafisz na klacz o osobowości Starlight, to co wtedy?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2020 Share Napisano Luty 5, 2020 Spoiler A może... ślub? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 6, 2020 Autor Share Napisano Luty 6, 2020 Dobrze! Ząbek leci do @PervKapitanoraz dostaje awans! RANKING: 1- Dentysta PervKapitan (20 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (14 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który next?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Luty 7, 2020 Share Napisano Luty 7, 2020 Dziewiątka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2020 Share Napisano Luty 7, 2020 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 7, 2020 Share Napisano Luty 7, 2020 Szczęśliwą siódemkę poproszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 7, 2020 Autor Share Napisano Luty 7, 2020 Zatem pytanie do zęba 9: "Prędzej się stopię, niż się w ogniu spalę. Jeziora skuwam doskonale. Czym jestem?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 7, 2020 Share Napisano Luty 7, 2020 Lód Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 7, 2020 Share Napisano Luty 7, 2020 Spoiler Lodem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 8, 2020 Autor Share Napisano Luty 8, 2020 Dobrze! Ząbek leci do @PervKapitan RANKING: 1- Młodszy Dentysta PervKapitan (21 ząbków) 2- Pomocnik Dentysty Cheerful Sparkle (14 ząbków) 3- Pomocnik Dentysty Youkai20 (11 ząbków) 4- Pielęgniarz D.E.F.S (7 ząbków) 5- Pielęgniarz Szczerbix (5 ząbki) 6- Stażysta Starlight Sparkle (4 ząbki) 7- Stażystka Natuszka (2 ząbki) 8- Stażysta MLPFan (1 ząbek) 9- Stażysta Darkbloodpony (1 ząbek) Który następny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts