Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2019 Share Napisano Wrzesień 17, 2019 No to się zaraz dowiemy kto tam co ma w swoich domkach Zasady są proste: pytamy się czy ktoś coś posiada, a następna osoba odpowiada zgodnie z prawdą i pyta o następny przedmiot. Zacznę: posiadasz przewodnik po swoim mieście? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 17, 2019 Share Napisano Wrzesień 17, 2019 nie Posiadasz kucykowego pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 17, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2019 Nawet dwa Posiadasz rower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 17, 2019 Share Napisano Wrzesień 17, 2019 Tak, jakiś tam stary taki leży w piwnicy, nie wiem czy działa jeszcze w ogóle... Czy posiadasz koszulkę termoaktywną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 18, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Nie posiadam takiej ciekawej rzeczy Posiadasz książki o Harrym Potterze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Nie Posiadasz jakieś wydanie kolekcjonerskie? (film, gra etc) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Nie. Posiadasz akordeon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Nie Posiadasz coś, czego się wstydzisz, bo jakby ktoś to znalazł, to byłby przypał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 18, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Hmm...w sumie mam coś takiego. Stare śmieci z Maka wciśnięte do jednej toreb. Dobrze, że mi przypomniałeś Posiadasz jakiekolwiek oryginalne karty Pokemon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 NIe. Posiadasz Kazoo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 niee posiadasz oscyloskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony_of_war Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Tak Posiadasz samochód? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 18, 2019 Share Napisano Wrzesień 18, 2019 tak posiadasz generator arbitralny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 18, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2019 Nie mam pojęcia co to jest... Ale wydaje mi się, że nie, chyba, że w jakimś urządzeniu Posiadasz deskorolkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 (edytowany) nie posiadasz hamak? Spoiler 9 godzin temu, Uszatka napisał: Nie mam pojęcia co to jest... Ale wydaje mi się, że nie, chyba, że w jakimś urządzeniu jest urządzenie generujące przeróżne sygnały: od standardowych (sinus prostokąt itp), poprzez rozmaite modulacje(FM, AM i cyfrowe) aż do własnych wg opisanego przez użytkownika wzorca; przykład poniżej Edytowano Wrzesień 19, 2019 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Nope Posiadasz jakieś filmy Disneya na DVD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudkeł Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Nie. Posiadasz w domu jakieś zwierze, które można uznać za egzotyczne? [Jaszczurka, wąż, wielki pająk itp.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 19, 2019 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Tak, mam węża. Posiadasz jakąkolwiek książkę Stephena Kinga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Tak Posiadasz chociaż jedną płytę winylową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 aktualnie posiadam 54 albumy - większość to wydania jedno płytowe, niektóre zaś 2 płytowe także ten.... TAK Posiadasz prysznic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Tak Czy posiadasz japoński miecz Katana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 Nie, ale kiedyś miałam replikę. Posiadasz motocykl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 19, 2019 Share Napisano Wrzesień 19, 2019 nie posiadasz piec kaflowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Wrzesień 20, 2019 Share Napisano Wrzesień 20, 2019 Nie, tylko pojedyncze kafle. Posiadasz płytę indukcyjną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2019 Share Napisano Wrzesień 20, 2019 Nie, starą kuchenkę gazową Posiadasz wesołego znajomego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się