Krystian Jurek Napisano Czerwiec 6, 2020 Share Napisano Czerwiec 6, 2020 Tak. Lubisz patrzeć w niebo w nocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 6, 2020 Share Napisano Czerwiec 6, 2020 jeśli jest bezchmurne - tak lubisz wow'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 Nie wiem, nie zacząłem grać, nie chciałbym się wciągnąć, nie mam na to czasu, nie chcę oceniać czegoś, czego nie znam Lubisz wąchać kwiatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 Tak... trochę Lubisz zapach skoszonej trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 8, 2020 Share Napisano Czerwiec 8, 2020 O tak bardzo lubię. Lubisz filmy trylogie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 Tak. Lubisz oryginalne seriale Netflixowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 9, 2020 Share Napisano Czerwiec 9, 2020 nie korzystam z Netflixa - ale NIE Lubisz śpiew ptaków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 tak lubisz być w centrum uwagi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 nie lubisz dźwięk V8? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Nie. Lubisz wycieczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Nie, stresują mnie Lubisz samodyscyplinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutterhugger Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Nie! Lubisz Celestię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 Tak. Lubisz Twilight Sparkle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 10, 2020 Share Napisano Czerwiec 10, 2020 tak lubisz herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Tak. Lubisz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Nie. Czy lubisz nocne burze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Nie. Lubisz uprawiać sport? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Lubię gdy mam za dużo czasu Lubisz oglądać stare filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Czerwiec 11, 2020 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Czasami tak. Czy lubisz grać w horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 11, 2020 Share Napisano Czerwiec 11, 2020 Tak lubię. Lubisz Harrego Pottera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 nie lubisz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Tak. Lubisz jak jest gorąca pogoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 nieeee, lubię gdy jest chłodno, taka Islandia by mi chyba pasowała Lubisz procesje i pochody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Jurek Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 Yes. Lubisz lato czy zimę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 12, 2020 Share Napisano Czerwiec 12, 2020 @Krystian Jurek Akurat to nie jest gra X czy Y... Ale lato Lubisz różnego rodzaju napoje energetyczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się