Jump to content

Cześć!

Zasniezka
 Share

Recommended Posts

W sumie nie wiem czy pisać tutaj, czy w tym zbiorczym.

Hej! Z tej strony 19letnia dziewczyna. MLP oglądam już kilka lat, ale dopiero od niedawna zaczęłam bardziej się tym interesować. Wcześniej jedynie rysowałam kucyki ludziom po zeszytach, gdy nie patrzyli. :P

Zajrzałam tutaj z ciekawości, bo ogólnie to uwielbiam wszelkiego rodzaju fora, mimo że ciężko mi być aktywną jednostką. Lubię czytać i pisać ff o MLP, pomysłów mam dużo, czasu znacznie mniej. I... coś jeszcze?

Nie wiem, życzę miłego dnia!

• Upvote 1
  • Like 1

Hej wszystkim. :3

2 godziny temu, Darkbloodpony napisał:

Witaj serdecznie na forum. :party:  Pochwalisz się swoją twórczością? Masz bardzo ciekawego awatara. Kogo przedstawia? 

Piszę na wattpadzie, ale tak bardziej w dziecięcym stylu, a widzę, że tutaj dominuje jednak coś innego, więc chyba nie... Jakoś tam mi głupio. :twiblush:

Dzięki! Awatar przedstawia mnie (ta z lewej, hah) i takiego mojego przyjaciela.

20 minut temu, misterspauls napisał:

Witaj moja droga i baw się dobrze na naszym forum. Mam nadzieję że napiszesz jakiś fajny fanfik. I stawisz swoje rysunki z MLP lub coś innego.

Dzięki. Może kiedyś coś się uda, hah.

• Upvote 1

Hej czołem i... KLOPSIKI Z KALAFIOREM! :pinkieawesome:
Kolejna nowa duszyczka a ja się spóźniłem z powitaniem! No cóż... 
W każdym razie pozwól, że powitam cię swoją zwyczajową ankietą::giggle:YYYYYYYHHH...
Jak się tu dostałaś? Kto cię zaprosił? Widzę, że piszesz, a czytasz jakieś fiki? Ile jesteś w fandomie? Czy w ogóle jesteś w fandomie? Podoba ci się w fandomie? Jaki jest twój ulubiony kuc? A jaki jest twój ulubony fanfik? Jak długo zamierzasz zostać? Czytasz coś poza fikami? Jak tak to co? Jaki jest twój ulubiony autor? A ulubione uniwersum?
Ile widziałaś sezonów MLP? Widziałaś EG? Podobało ci się? 

A tak poza tym to powinnaś się podzielić fikami. (I tak nie będą gorsze od moich:rumors:)

Pomijając wszystko u góry zwyczajowo zapraszam na BC, czyli kącik lektorski, gdzie czytamy fanfiki na żywo, z wyłączeniem świąt narodowych i piątków. + Dzisiaj w sobotę obchodzimy 3 urodziny Kącika więc zapraszam podwójnie:party:! Wbijaj również na KKPF, gdzie panuje miła atmosfera i zabrała się główna loża pisarska polskiej sceny fanfikowej (oczywiście ta loża która jeszcze żyje.) Poza tym rozgość się wygodnie i rozkoszuj pustymi (ostatnio trochę aktywniejszymi) stronami naszego forum!

Dnia 6.11.2021 o 15:33, KLGDiamond napisał:

Jak się tu dostałaś? Kto cię zaprosił? Widzę, że piszesz, a czytasz jakieś fiki? Ile jesteś w fandomie? Czy w ogóle jesteś w fandomie? Podoba ci się w fandomie? Jaki jest twój ulubiony kuc? A jaki jest twój ulubony fanfik? Jak długo zamierzasz zostać? Czytasz coś poza fikami? Jak tak to co? Jaki jest twój ulubiony autor? A ulubione uniwersum?
Ile widziałaś sezonów MLP? Widziałaś EG? Podobało ci się? 

A tak poza tym to powinnaś się podzielić fikami. (I tak nie będą gorsze od moich:rumors:)

Pomijając wszystko u góry zwyczajowo zapraszam na BC, czyli kącik lektorski, gdzie czytamy fanfiki na żywo, z wyłączeniem świąt narodowych i piątków. + Dzisiaj w sobotę obchodzimy 3 urodziny Kącika więc zapraszam podwójnie:party:! Wbijaj również na KKPF, gdzie panuje miła atmosfera i zabrała się główna loża pisarska polskiej sceny fanfikowej (oczywiście ta loża która jeszcze żyje.) Poza tym rozgość się wygodnie i rozkoszuj pustymi (ostatnio trochę aktywniejszymi) stronami naszego forum!

Hej! :pinkiesmile:

Tylu pytań to się nie spodziewałam, hah.

W sumie to forum znalazłam przypadkiem, od 2018 roku siedzę na kucykowych grupkach na fb i się zainteresowałam czy może nie ma jakiegoś forum (które uwielbiam!). I właściwie to nie wiem czym się objawia bycie w fandomie, no ale powiedzmy, że od tego osiemnastego. W G4 właściwie nie mam ulubionego, ale w G5 Sunny skradła moje serce. :3 

Nie mam ulubionego fika. :c A jak długo zostanę? Mogę być dłuuugo, ale bardziej jako obserwator, ciężko mi idzie "wchodzenie" w jakieś społeczności. :flutterblush: 

Czytam właściwie to, co wpadnie mi w ręce. Od roku mniej, bo mi się przestawiło w głowie, że jak już coś mam czytać, to musi to być coś "pożytecznego". Czytałam książki Kinga, sporo młodzieżówek polskich autorek i w moim serduchu już na zawsze zostanie Veronica Roth z jej twórczością. I uniwersum chyba z "Naznaczeni Śmiercią". 

Z sezonami właśnie lecę po kolei, obejrzałam 7 i biorę się za ósmy. Teraz będę mieć chwilę przerwy, bo wszedł na Netflixa "Arcane" i muszę to obejrzeć, hah. Widziałam EG, było okej, bez szału jak dla mnie.

Na czytaniu już byłam i bardzo mi się podobało. :3 No widzę, że pustawo, szkoda. :c

• Fow de Swowm 1