Losse Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Narazie chodzę na wyrównawcze z matmy . Jest trochę lepiej . Link do komentarza
Delfinek Keola Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Laureat z biologi? Szacun... Mnie nie chciało by się tyle kuć. Trafiłem na bardzo dobrą nauczycielkę, która urządzała nam po lekcjach dodatkowe zajęcia, kserowała testy i dawała materiały do przeczytania... Poza tym uwielbiam biologię, więc uczenie się było raczej przyjemnością niż przykrym obowiązkiem. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja mam w miarę porządną klasę nie licząc lizusa, przygłupa i takiej pewnej dziewczyny co trajkocze jak najęta. Kolejnym minusem jest obecność zawodówki która czasem zachowuje się jak stado baranów...ups, nie chcę obrazić żadnego barana. Ogólnie szkołę mam dość ciekawą Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ja mam klasę podzieloną na dwa kierunki. Technik Mechanik, 17 osób i Technik Pojazdów Samochodowych w którym jestem, 11 osób. 0 dziewczyn. W całej szkole jest ich 5... 18 osób w klasie pali... Szkoła fajna, nauczyciele, (nie wszyscy) są fajni. Najlepsze na religii. Po modlitwie wszyscy siadają wyjmują kanapeczki i jedzą, a ksiądz wyjmuje tablecik i nawala Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Co sądzicie o Pony Utopia ? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Tak się cofnę do tych szkół jeszcze,ja osobiście chodzę do klasy zawodowej i w sumie nie jest najgorzej ale mogło być i lepiej.Dużo osób jest w miarę okej,ale są i osóbki które muszą komuś dokuczać,czepiać się itp,a ja jako że mam najdłuższe włosy w klasie to niektóre osoby dlatego nie zbyt mnie lubią ale wiadomo że jakąś szkołę trzeba skończyć .A macie jakiś przedmiot ulubiony,jeśli można wiedzieć =] ? Jeśli chodzi o Pony utopia nie mam zbytnio zdania o tej grze,ale na pewno kiedyś ją przetestuję. Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Pony Utopia? Pierwsze słyszę. O co w tym chodzi? Bo z tego co ja widzę to gra forumowa. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ta, taka wielka sesja rpg. Postanowiłem sprawdzić jak to działa. Cekawe czy zostanę na dłuzej Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Umrzesz tam z nudów. Lepiej może jak wrócimy do skajpajowej sesji, hmm? Pamiętasz ją, co nie? xD Jak będę jutro na skype to opowiesz mi o swojej tulpie. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ok to jutro wpadne na Skypa i tak pamiętam, gorszego mieszania fandomu z kanonem nie doświadczyłem xD A może ktoś z was w to gra...Halo ? Link do komentarza
FOXX Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Halo? Grałem w CE. Fajna gierka, przeszedłem ją raz i zgubiłem do niej płytę. Chyba tą grę masz na myśli, co nie? xD Bo tak zrozumiałem twojego posta. Link do komentarza
Future Pony Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Nie, po prostu się pytam czy ktoś tu jest x 2 hmm ciekawe.... Weź Foks zagraj w tą utopie, będzie nudno Uszyje ci skarpetki za freee X2 Link do komentarza
Michael89pl Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 hmm ciekawe.... Ech... Jakie ja miałem [censored - ogromne] szczęście urodzić się w Smoleńsku Raju nie ma, kupa problemów jest zawsze; ale i tak trudno o pesymizm, przynajmniej taki jak w tych statystykach. Nie ma to jak własny zaciszny kąt w bezpiecznej odległości od Kremla, a jednocześnie blisko Europy ^^ Ktoś z was zna powiedzenie "Moskwa to nie Rosja"? Dobrze opisuje faktyczną sytuację - Rosja nie jest całkowicie spójną całością, tylko składa się z "wysp" - w końcu państwo federalne. Obwód moskiewski, smoleński, kaliningradzki, etc. - w każdym różnie się dzieje, zależnie kto rządzi i co zastał. http://mlppolska.pl/Watek-Smolensk-Мой-родной-город--2911 Może w listopadzie się uda wybrać do rodzinnego miasta na ok. 10 dni Link do komentarza
Dybson Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Co do Rosji to nie mogę się wypowiedzieć jakoś obszernie, bo wiedzę na temat tego kraju posiadam skromną. To co mi się w Rosji podoba to język. Bardzo chciałbym się go nauczyć, ale obecnie nie mam czasu...może za parę lat, kto wie? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Jakoś osobiście do Rosji nic nie mam,ale i jakoś średnio za nimi przepadam.Kraj jak kraj,wiadomo że wszędzie znajdą się mądrzy ludzie jak i naciągacze itp itd.Osobiście zaś bardziej wolę kraje Skandynawskie i Japonię Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Oglądałem gore filmik związany z Rosją(a raczej z mafią) Nigdy więcej..... Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ja tam Rosjan lubię jako ludzi, bardzo mili, zawsze chętnie pomogą potrzebującym, oczywiście spotkałem też ludzi chamskich gdy byłem na Krymie [wiem Ukraina, ale dużo tam Rosjan], ale to były wyjątki. Nie lubię tylko Władzy w Moskwie, bo to są normalnie ludzie, którzy powinni być postawieni przed sądem za to, co robią. A, tak ogólnie lubię Japonię [bushido i kultura japońska z mitami mnie rajcuje. bardzo chciałbym zostać samurajem, ale z moim porażeniem nie mam szans, więc myślałem że na forum spełnię to marzenie, ale z 10% warnem to kicha. Samuraj musi być posłuszny swemu panu, a ja złamałem tą świętą zasadę i teraz nie spojrzę w twarz ze wstydu] Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 No mnie też pociągają że tak powiem sztuki walki w Japonii,ale także kultura sama jest dla mnie ciekawa,bronie typu katana,widoki i dużo by jeszcze wymieniać .Chciałbym kiedyś tam być,do Finlandii czy Szwecji np też chciałbym zawitać ale jak będzie to zobaczymy Link do komentarza
JimJoy Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ciekawa kultura Japonii? A o Kanamara Matsuri ktoś słyszał? xD Link do komentarza
Losse Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ee.. już sprawdziłam co to jest Kanamara Matsuri ... Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Ja w Japonii lubię wiele rzeczy - kulturę, sztuki walki, uzbrojenie, zaradność i skuteczność. Mało kto wie że fabryki samochodów w Japonii po zmianie programu i dostarczeniu odpowiedniego surowca mogą produkować czołgi. I to bez zmiany konstrukcji warsztatu itp. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Honor i zarąbiste miecze Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 No ale podziwiam ich poziom metalurgii a teraz technologii Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Fajna japońska broń? A6M Zero Wymiatał nad pacyfikiem do momentu kiedy amerykanie nie zaczęli używać Mustangów i Hellcatów. No jeszcze był Wildcat ale te myśliwce miały ze sobą w miarę różne szanse Link do komentarza
Paladyn Zanderson Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 a ja mam 2 ulubione japońskie bronie Katannę i wakizashi [rodzaj krótszej katany używany głównie na krótki dystans i do blokowania, zastępowany czasami sztyletem tanto ,ale tylko w 1 wiekach istnienia samurajów jako wiodącej klasy społecznej, potem sztylet tanto stał się bronią ceremonialną używaną przy sepuku ] Ps do Keoli kiedy zniknie mi ta plama na honorze[warn], bo dla bushi czysty honor jest ważny, a ja staram się żyć zgodnie z Bushido Link do komentarza
Recommended Posts