siara Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Cóż ja słuchałem tego, co mój starszy brat. W tym Liroy, Karramba itp. donGURALesko spox. Lubię. 8/10 Ale moja ulubiona jego nuta to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Ten styl gurala nigdy mi się nie znudzi Ma te tłuste bity i flow. Ode mnie oczywiście 10/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 9.5/10 lubię taki klimat. Z okazji tego, że Pokahontaz w listopadzie wydaje płytkę przypomnimy sobie nową generację PFK: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nowa generacja nie przypadła mi do gustu, no ale ten kawałek daje rade 8/10. A ode mnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 10/10, bo po prosty ramonie innej oceny nie idzie dać. To może coś ze świeżutkiej płyty wszystkim dobrze znanego Rysia Pei i jego składu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 fajne, jakbym usłyszał, to bym nie powiedział, że to od tego co "reprezentuje biedę". daje 6/10 to chyba i tak za dużo ) ode mnie czas na świetny teledysk i ciekawy projekt (Avanowi się spodoba) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 L.U.C. jak zwykle bardzo oryginalnie i historycznie, lubię jego pomysłowość i dziwne teledyski. Gościu o ile wiem: robi bity, nagrywa wokal, masteruje go, rysuje komiksy, kręci krótkie filmy, pisze opowiadania... Bardzo wszechstronny artysta. Daje 8/10 za koncepcję, dobry bit, i te skrecze Jeden z baaaardzo nielicznych zagranicznych raperów, których słucham w bardzo pozytywnym kawałku [Evidence - Chase The Clouds Away] PS. Polacy oczywiście musieli się wpieprzyć w oba top komenty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 28, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2012 dziwne, nikt nie ma złotej kety, samochody jakieś takie niezbyt nowe i ekskluzywne, stężenie dup na metr kwadratowy dziwnie małe. nikt nie wymachuje bronią. to nie może być teledysk hip-hop'owy z USA. daje 6/10 bo nic z niego nie zrozumiałem, poza paleniem ode mnie to co chodzi za mną od dwóch dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 8/10 dla Wymiaru. Nie mam uzasadnienia po prostu lubię Trzeci Wymiar. Ode mnie kawałek z "Eterni" płyty Eldoki która została uznana za klasykę polskiego Hip-hopu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Dla Eldo 9/10 I powrót do "staroci" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ooo ale trafiłaś,Adam to mój ulubiony raper więc bez namysłu 10/10 i szkoda że się nie można więcej ;d.Jedna z moich ulubionych piosenek jeśli chodzi o rap/hh: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 8/10 Pamiętacie? : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Jasne że tak 7/10.Ode mnie ten pan: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 6/10 bo to pierwszy odsłuch, nawet nie zrozumiałem o czym śpiewa / śpiewają tak, znowu Eldoka, tak, jestem powtarzalny moim zdaniem świetny kawałek, chyba dobry na jesienną smutę PitPL korzystaj z http://tego tagu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 9/10 To nie jest przypadkiem bazowane na kawałku Grzegorza Ciechowskiego (Republika / Obywatel G.C.)? 1:50 wstępu, ale imho warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 8/10 Ode mnie kawałek którego chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Numer z "Centrum" WYP3 z 1997r. http://www.youtube.com/watch?v=Qa6exRny4ik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tacite Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 10/10 Uwielbiam wszystkie stare hip hopowe składy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Ahh,w sumie Buka to dla mnie jeden z lepszych raperów w tych czasach w Polsce,więc bez namysłu daje 9,8/10.Osobiście jak dla mnie Eminem jest najlepszym raperem z Usa,razem z 2Pacem który niestety nie żyje :c.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fender Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Eminem dobry, ale wolę inne jego utwory. 9/10 BTW. Jeden z tych moim zdaniem "lepszych" utworów Shady'ego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Oj lepszych, film też całkiem fajny : ) 9/10 Jakoś lubię do tego kawałka wracać, uch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 Hm,niby jestem niewierzący ale za to jakim był człowiekiem i że miał sens w piosenkach to dam 5,8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 8/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Trafiłaś w mój gust jeśli chodzi o rap,także 9,5/10 . Panie i Panowie moim zdaniem najlepszy raper w Polsce czyli O.S.T.R : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Będę skąpy i dam tylko 9/10. Z mojej strony czas na chillout, czyli coś z pierwszej płytki składu Ego: http://www.youtube.com/watch?v=7wH_yB3hVJI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Październik 16, 2012 Share Napisano Październik 16, 2012 Faktycznie dość chilloutowe, ale to jednak hip-hop, a wiadomo, że nie ma nic bardziej chilloutowego nad trip-hop, no... ale kawałek przyjemny, niech będzie... 6.4/10 Znam akurat coś w miarę podobnym klimacie tak się złożyło... więc się też tym podzielę ^^ http-~~-//www.youtube.com/watch?v=hKAcA5AH3aQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się