pepeh Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 no właśnie mnie to zastanawia czy scootaloo ma jakąś rodzinę bo no... musi jakąś mieć więc moje pytanie jest takie czy masz brata/siostrę kogo kolwiek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Witaj Jaką największą prędkość udało Ci się osiągnąć na skuterze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabusia124 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 CZEŚĆ SCOOT. Mam do ciebie kilka pytań 1.Gdybyś miała wybrać pomiędzy RD a CMC to kogo byś wybrała 2.Jak myślisz jak będzie wyglądał twój znaczek 3.Czemu RD tak bardzo ci się podoba 4.CZY jak RD by skoczyła do ognia to ty za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 25, 2013 Share Napisano Kwiecień 25, 2013 Witaj Twoja wizja twojego znaczka? Może coś związanego ze skuterem albo szybkością? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 1. Jaki był twój najbardziej szalony czyn tego roku? 2. Urodziłaś się w Ponyville czy Claudsdale? 3. Jak spędzasz czas z RD? 4. Masz jakieś zwięrzątko, jeżeli nie to jakie byś chciał mieć? 5. Jakie inne pomysły kotłują ci się w myślach o zdobyciu CM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 (edytowany) Co najbardziej na świecie lubisz robić, prócz poszukiwania swojego CM? Edytowano Czerwiec 25, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Czy jest ci przykro gdy nazywają cię kurczakiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 1.Czy RD pomaga ci w nauce latania? 2.Jak sądzisz kiedy ci się uda samodzielnie wzlecieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Hej Scootaloo. Pytania: 1.Jak Ci się mieszka z RD? 2.Co najbardziej lubisz jeść i pić? 3.Jak wyobrażasz sobie swój znaczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Hej Scoot ^3^ dziękuję za odpowiedź na poprzednie pytanie! Jak myślisz,kogo Babs przyprowadzi jako nowych członków CMC ?! Czy to nie wspaniale że pomaga wam w....pomaganiu sobie i .....innym źrebakom zdobywać znaczki? Gdybyś była elementem harmonii,to którym ? Czy marzysz o przyjęciu do Wonderbolts w przyszłości ? Widziałaś kiedyś na żywo Spifire ? Dashie opowiadała ci jak jest w ich akademii ? Byłabym bardzo zafascynowana odpowiedziami od tak ambitnej,młodej klaczki! Przytulisz mnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Dziękuję za poprzednie odpowiedzi. A oto kolejny zestaw pytań. 1. Czy mieszkasz z Rainbow Dash? 2. Co byś zrobiła gdybyś dostała znaczek? 3. Co robisz gdy ci się nudzi? 4. Wolałabyś mieszkać w chmurach czy w normalnym domku na ziemi? Pozdrawiam całą ligę. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez fanRD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Witaj Scootaloo! 1. Jaki smak lodów lubisz najbardziej? 2. Co sądzisz o Pinkie Pie? 3. Chciałabyś być jednorożcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Cześć Scootaloo! Dzięki ,że odpowiedziałaś na moje poprzednie pytania!Oto kolejne: 1.Lubisz Tanka? 2.Co sądzisz o Twilight? 3.Wolisz truskawki czy maliny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik181 Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 -Witajcie BiP oraz Scootaloo, przyszedłem wraz z Rose a także z pytaniami, chyba nie macie nic przeciwko? - Witaj Scoot, masz ulubiony kolor? - Jaką masz ulubioną porę roku? - Co chciałabyś dostać oprócz swego upragnionego CM? - Co sądzisz o Rose? - Masz ulubioną potrawę? Szarik masz jakieś jeszcze pytania? -Hmm...nie, raczej nie. Jeśli pytania się powtórzyły to przepraszamy. Pozdrawiamy Szarik i Rose. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darwin II Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Co sądzisz o zbudowaniu wieży obserwacyjnej w waszym domku? Wiesz może kto mógłby ją zbudować? Ile Ty właściwie masz lat? Trudno powiedzieć ale wyglądasz na ok 5/7... Kiedy źrebak staje się kucykiem? Cóż, nie musisz dopisywać kolejnych pytań w tym samym poście jeśli na dane pytanie padła odpowiedź Ja nie karzę za podwójne posty xD ~ Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingacrazy123 Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Witaj Scootaloo! 1.Czy chciałabyś kiedyś być jak Celestia? 2.Czy tak na serio lubisz RD czy masz może innego idola? 3.O czym marzysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Witam to znowu ja! Mam jedno pytanie, a brzmi ono tak: Czy urządziłaś już z Rainbow Dash taki wieczór podczas którego porozmawiałybyście i zbliżyły się do siebie? Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Kochana Scootaloo! 1. Lubisz naleśniki? 2. Co myślisz o Discordzie? Czy według ciebie jest fajny? 3. Zastanawiałaś się jak to jest być jednorożcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Wiesz, że twój znaczek prawdopodobnie będzie to opona z ogniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts