Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 (edytowany) 4 minuty temu Flaming napisał: Kartkówka? W wieku 31 lat? Umm... A gdybym to ja był nauczycielem? xD A tak na serio, to znalazłem to na mobilnej wersji Demotywatorów (zdjęcie). Było też kilka innych: 1. Narysuj komórkę - uczeń narysował Nokię 2. Jaka jest różnica pomiędzy tasiemcem uzbrojonym, a nieuzbrojonym - uzbrojony ma "kałacha" Pomijając żałosne memy z cyklu: "gimby nie znajo", czy galerii: "pamiętacie?" (i tu guma Turbo, karteczki itp.) pojawiają się tam właśnie galerie ze zdjęciami zeszytów/klasówek. Edytowano Czerwiec 23, 2016 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyeslash Napisano Czerwiec 23, 2016 Share Napisano Czerwiec 23, 2016 (edytowany) Pora pochwalić się memem z mojej rozmowy z koleżanką. Zapewniam, to będzie straszne. Edytowano Czerwiec 23, 2016 przez Eyeslash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 24, 2016 Share Napisano Czerwiec 24, 2016 (edytowany) Dlaczego Luna się wku*wiła? Bo ktoś świecił w jej oczy piep*zoną latarką. Spoiler Czym się różni Pinkie od Osła? Pinkie nie była w oślej ławce. Celestia nie leci na ćmy. To ćmy lecą na Celestię. Wraca mąż z pracy. Pani Cake pyta: - Co chcesz na obiad? - Lubię placki! Jak utulać małą Pinkie do snu? Urządzić imprezę! Twilight ma balony. Pinkie helikoptery. Kiedy Equestrie czeka wielki potop? Jak Celestia się rozzłości i Księżyca nie będzie. Niedługo nadejdzie Halloween i CMC zdecydowały się na przebranie: - Będę ziemniakiem! - Będę latawcem! - Będę.. nosorożcem? Co je Celestia na śniadanie? Jajecznicę z dupy. Mówi AJ do swojego partnera: - Doisz gorzej niż moja stara. - Jaka krowa! Dalej nie jestem wstanie wymyślić. Mam nadzieję, że się podobają. xP Spoiler Wysłane na FGE. Edytowano Czerwiec 24, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 Dlaczego Luna się wku*wiła? Bo ktoś świecił w jej oczy piep*zoną latarką. Spoiler Czym się różni Pinkie od Osła? Pinkie nie była w oślej ławce. Celestia nie leci na ćmy. To ćmy lecą na Celestię. Wraca mąż z pracy. Pani Cake pyta: - Co chcesz na obiad? - Lubię placki! Jak utulać małą Pinkie do snu? Urządzić imprezę! Twilight ma balony. Pinkie helikoptery. Kiedy Equestrie czeka wielki potop? Jak Celestia się rozzłości i Księżyca nie będzie. Niedługo nadejdzie Halloween i CMC zdecydowały się na przebranie: - Będę ziemniakiem! - Będę latawcem! - Będę.. nosorożcem? Co je Celestia na śniadanie? Jajecznicę z dupy. Mówi AJ do swojego partnera: - Doisz gorzej niż moja stara. - Jaka krowa! Dalej nie jestem wstanie wymyślić. Mam nadzieję, że się podobają. xP Spoiler Wysłane na FGE. Aktualnie chcę się zabić, po prostu przestanę oddychać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 (edytowany) Edytowano Czerwiec 25, 2016 przez BiP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 (edytowany) Edytowano Czerwiec 27, 2016 przez Bolish 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Blondynka dzwoni do warsztatu samochodowego: - Coś mi spod auta kapie, takie ciemne, gęste... Mechanik: - To olej. - OK, no to oleję. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Jak nazywa się farbowanie włosów u blondynki na ciemny kolor? Spoiler Sztuczna inteligencja 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 4 minuty temu Bronek napisał: Dobre xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Co robi facet w warzywniaku? Odp: Grzebie w porach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Do jakiego warzywa zachęcał Miś Uszatek małe dzieci? "Pora na dobranoc" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Co ma wspólnego łyżka z jesienią? Odp: je się nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Policja przestrzega ludzi, poruszających się na rowerach... Podobno kręcą się przy nich pedały... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Oferta specjalna! Wyślij SMS o treści CHWDP na numer 997. Do wygrania: - Dwie bransoletki! - Darmowa przejażdżka radiowozem! - Zwiedzanie komisariatu! - Uwaga rzadkość! Możliwość zobaczenia psów w pracy! - Darmowe zakwaterowanie przez 30 dni! - Własna kartoteka w dokumentach! 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Lipiec 4, 2016 Share Napisano Lipiec 4, 2016 Dlaczego koza nie może być zombie? Raz kozie śmierć! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bronek Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Tak było wczoraj 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 10, 2016 Share Napisano Lipiec 10, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Lipiec 12, 2016 Share Napisano Lipiec 12, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się