Mrs.Octavia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Prosiłabym animacje z tego od 2.32 do 2.33 I z tego od 2.22 do 2.49 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 5, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2013 Prosiłabym animacje z tego od 2.32 do 2.33 I z tego od 2.22 do 2.49 Animacja z 1 filmiku Niestety ale 2 animacje nie jestem w stanie odchudzić do rozmiaru 3 mb 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Bardzo Ci dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LunaMoon Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) To ja poproszę Avatar i sygnaturkę (animacje oczywiście) http://www.youtube.com/watch?v=VhAezhFnt1k Od 3:03 do 3:30. Edytowano Grudzień 11, 2013 przez LunaMoon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 11, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2013 To ja poproszę Avatar i sygnaturkę (animacje oczywiście) http://www.youtube.com/watch?v=VhAezhFnt1k Od 3:03 do 3:30. Problem jest taki ze scena jest bardzo długa i zawiera wiele szczegółów przez co rozmiar nie jest odpowiedni na to forum. Według regulaminu sygnaturka nie może przekroczyć 3mb inaczej musi być w spoilerze, a avatara za bardzo nie wiem z której sceny zrobić. Nie widze żadnej odpowiedniej jak dla mnie. Może coś wskażesz? A i chyba nie da się tutaj ustawić animowanego avatara Tutaj masz takie przykładowe wycinki z tej sceny co prosiłaś lecz jeden zajmuje 14mb a drugi 20. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LunaMoon Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Dziękuje ci bardzo o taką sygnaturkę mi chodziło, chciałam ją ustawić na słodkim flircie lub cromimi Z avatarem sama spróbuje się pomęczyć ważne, że sygnaturka jest . Jeszcze raz ci dziękuje za nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Całkiem spoko. Jakiego programu używasz, bo właśnie szukam jakiegoś do robienia tego typu rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Całkiem spoko. Jakiego programu używasz, bo właśnie szukam jakiegoś do robienia tego typu rzeczy. Do przerobienia filmów na gify używam VirtulDub'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Wykorzystam fakt,iż moja prośba została zignorowana. niezauważona. Więc oto co poproszę: 0:36 - 0:46 oraz 0:47 - 0:52 Edytowano Grudzień 16, 2013 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Wykorzystam fakt,iż moja prośba została zignorowana. niezauważona. Więc oto co poproszę: 0:36 - 0:46 oraz 0:47 - 0:52 Sorry, zgubiłem twój post wcześniej. Proszę Wersje do 3mb: I wersja rozszerzona Edytowano Grudzień 16, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jeśli można, to bym poprosił o następujące od 0:04 do 0:18 tylko z tą panią na scenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Jeśli można, to bym poprosił o następujące Wersja pełna Wersja na forum (do 3mb) Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Ooooo. Dzięki dzięki dzięki, dziękidzięki =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mogłabym prosić sygnaturę z Okami ? http://www.youtube.com/watch?v=3UEDVlYhLm4 Od 1:40 do 1:45 poproszę ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Mogłabym prosić sygnaturę z Okami ? http://www.youtube.com/watch?v=3UEDVlYhLm4 Od 1:40 do 1:45 poproszę ^^ Proszę: Wersja do 3mb: Wersja rozszerzona: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 (edytowany) Dziękuje, jest świetna Widzisz? Już ustawiłam Edytowano Grudzień 30, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Czy mógłbyś... to znaczy bardzo bym cię prosiła... ach... czy mogłabym prosić o sygnaturkę z Dixie? Animacja od 2:54 do 2:57. Link do filmiku w spoilerze ( jak jest zła grafika, to poszukam czegoś innego ). Tutaj jest filmik: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Czy mógłbyś... to znaczy bardzo bym cię prosiła... ach... czy mogłabym prosić o sygnaturkę z Dixie? Animacja od 2:54 do 2:57. Link do filmiku w spoilerze ( jak jest zła grafika, to poszukam czegoś innego ). Tutaj jest filmik: Może być coś takiego? A tak w ogóle to ten po lewej jest z tego wywijania zadem bardzo zadowolony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Może być coś takiego? A tak w ogóle to ten po lewej jest z tego wywijania zadem bardzo zadowolony Dziękuję! Jest świetna ! Heh xD Wcześniej tego nie zauważyłam xD Tak fajnie jeździ po tej ziemi xd Edytowano Styczeń 3, 2014 przez FlutterYey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Jeśli można, prosiłbym o sygnaturę z tego filmiku Prosiłbym o standardy forumowe, zarówno odnośnie wagi jak i odnośnie wielkości. Od momentu 3:24 w którym ta kobieta z czerwonymi włosami zaczyna śpiewać do momentu 3:28. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Też chciałbym poprosić o sygnaturę składającą się z tego filmiku poczynając od 0:39 do 0:49 oraz 2:35 do 2:37 jeśli dało by się to jakoś skleić i zrobić tak długą. Na końcu gdy Fluffle się tak słodko patrzy chciałbym aby pojawił się napis Fluffle Puff Fan czy coś w tym stylu lecz ta końcówka jest chyba zbyt krótka ponieważ chciałbym aby ten napis się tak stopniowo pojawiał. Przepraszam chyba za dużo wymagam https://www.youtube.com/watch?v=lplUHZEaPrM Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Arktez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 (edytowany) Jeśli można, prosiłbym o sygnaturę z tego filmiku Prosiłbym o standardy forumowe, zarówno odnośnie wagi jak i odnośnie wielkości. Od momentu 3:24 w którym ta kobieta z czerwonymi włosami zaczyna śpiewać do momentu 3:28. Proszę Przepraszam chyba za dużo wymagam Twoją zajmę się jutro, bo to potrwa dłuższą chwilkę. Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Chief Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Twoją zajmę się jutro, bo to potrwa dłuższą chwilkę. thumb.png?1382309294 Okej, nie ma sprawy, dzięki że się tym zajmiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Proszę Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Okej, nie ma sprawy, dzięki że się tym zajmiesz Czy chodziło o coś takiego? Jeżeli chcesz ustawić jeszcze jakiś napis w sygnaturce to daj znać, zrobię mniejszą animację. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się