Spoiler Cat Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Ostatnimi czasu sypie coplayami na twarzoksiążce... Może by Mu tak dać kucykowe uszy... Link do komentarza
Sabina Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Xyziowi mogę dać ofertę wzięcia ślubu Link do komentarza
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Nietoperz, przebrany na Rainbow Dash przebraną za księdza udzielającego ślubu z krzyżem w jednym, i kotem w drugim kopytku, najlepiej na tle eksplozji. Chociaż podejrzewam, że z samego nietoperza też by się ucieszył Link do komentarza
Kaoma Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Jak dla mnie może być krzyż. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nietoperz' date=' przebrany na Rainbow Dash przebraną za księdza udzielającego ślubu z krzyżem w jednym, i kotem w drugim kopytku, najlepiej na tle eksplozji. Chociaż podejrzewam, że z samego nietoperza też by się ucieszył[/quote'] Ciekawy tok myślenia. Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Xyz... Pierwsza rzecz, która przychodzi mi do głowy, to konstelacja w kształcie pracy maturalnej z angielskiego... Ilekroć piszę jakieś, to każą mi się podpisać właśnie jako XYZ. Więc się podpisuję, przecież nie chcę zrobić im przykrości, skoro go aż tak bardzo lubią... A mnie nie... ;_; Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 A może wektor w przestrzeni trójwymiarowej? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Jak zobaczyłam odpowiedź Spromultisa, to przyszło mi do głowy. Link do komentarza
Spoiler Cat Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Luno! Luno! Gdzie jesteś? Tutaj, na balkonie. Gdzież indziej mogłabym być... Skończyłaś? W końcu dość długo nie było nic... Tak, tak... Proszę. Konstelacja dla Xyza. Ale nadal nie wiem kto jest następny w kolejce. Psotunia, Skysplit a może Twilight? A może nasz radiowiec? Sakadetsu? Nie, chodzi mi o Decadeda. Zatem Decaded. I znów nie mam pomysłu... To co moi drodzy! Pomożecie? Link do komentarza
KochamChemie Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Proponuje konstelację "miecz"...ale pamiętajcie...miecz warnowy jest obosieczny Link do komentarza
Marcinek Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Jak Dla Decaded`a proponowałbym coś w rodzaju Konstelacji Zdecydowania... Tylko nie wiem w jaki sposób mogę to zinterpretować.. Dla mnie sie to pierwsze skojarzyło... Jakby był kucem to na Pewno CM jego prezentowałoby zdecydowanie... Link do komentarza
Marcinek Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Uskrzydlone Serce Ty już podawałeś propozycję ~ Arjen Link do komentarza
Ravin Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Dla forumowego bota? To chyba oczywiste... Link do komentarza
Psoteł Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Wybieram radio! [Arjen prosił, to spełniam jego prośbę ] Nie wiem o czym ona mówi, więc wrzucam radio :I Link do komentarza
Arjen Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 A więc Decaded dostaje... radio! A co byście dali Evelinnie Eve Pie? Link do komentarza
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 no słucham... Link do komentarza
Yargolek Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ja... Dałbym Ci całe niebo <3. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ja bym dała Eve...pfu... Yargolka... [Chciałam wcześniej napisać, ale zapomniałam. ] Link do komentarza
Psoteł Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Ja tam bym jej dała piękną podobiznę Yargolka. Co prawda pewnie "trochę" trudno będzie ją przedstawić jako konstelację, ale wszystko da się zrobić, prawda? Przysięgam, że napisałam to zanim Phin zedytowała post, żeby Yargolca dać D: Link do komentarza
Recommended Posts