Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Ah tam genialny zespół i co tu dużo gadać. Może to dziwne ale oryginał Britney też lubię, ale ten cover jest lepszy i to o wiele. Bardzo pozytywne chłopy, z genialnego kraju którzy tworzą bardzo dobrą muzykę ^^. Nie pozostaje nic innego jak dać 10/10. Może Was zaskoczę, ale ode mnie stara dobra Coma. Jednak widać różnicę pomiędzy nowymi a starymi albumami, stare płyty bardzo okej nowe za to mi się nie podobają. Ale oceńcie sami: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Całkiem fajne. 8/10 Last Moment by Yousei Teikoku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizi Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 3/4 tekstu jest dla mnie niezrozumiałe ale to nieważne. XD Daję 8.5/10 bo trochę mam ostatnio przez pewną grę dość muzyki Japońskiej i gryzło mnie to. Ale tak to łał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Bardzo przyjemny kobiecy wokal i idealnie dobrana do tego muzyka. Przyjemnie się słucha. Dam 8/10. Moja propozycja to piosenka, której ostatnio słucham na okrągło, Sonique - Sky: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Całkiem, całkiem... 7/10 All Around The World by ATC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 10/10 To jest klasyk!!!-Na inną ocenę nie zasługuję + Prezentacja artów z moją ulubiona RD- Coś pieknęgo Teraz czas na uderzenie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Fajne. 9/10 Teraz coś świątecznego i polskiego: Coraz bliżej święta - Ania Szarmach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Nastrojowe: 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Heh.. Ciekawe. Wpada w ucho. 8,5/10! Cieszta się! A teraz coś ode mnie. Hippis powrócił! YAY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Bardzo miła dla ucha piosenka. Dobra na odreagowani i wyciszenie się moim zdaniem. Dam 8/10 A moja propozycja to Perfect-Nie wiele Ci mogę dać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ehh, warto powrócić do dawnych lat bo stara muzyka jest bardzo dobra. Legenda polskiej muzyki rockowej i nie ma co tu dużo gadać. Daję 10/10. Trochę punk-rocka: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Ehh... No jak myślisz, co mogę dać? Zgadłeś! -0/10 9/10 A teraz coś od kolegi... Salaara! Nie wiem czego on słucha, ale... - Sami posłuchajcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Niby głupie i bezsensowne ale humor poprawia i zachciało mi sie zwiedzać anal.... a teraz cuś ode mnie,czyli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Co tu dużo pisać, to jest super! Daje 10/10 A teraz Kazik!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Że ktoś jeszcze słucha Kultu o_O. Bardzo fajnie jak tak, utwór legendarny i jakże prawdziwy do dziś. Ogólnie lubię ten zespół jak i samą postać Kazika. Nie mogę dać nic innego niż 9,5/10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 9/10 Idealne na rozluźnienie. Ryje psychikę, uwaga ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 9/10 I'm A Banana xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Eeeee! Znam to! Sam to chciałem wrzucić, ale wyprzedziłeś mnie Świetny gust 10/10 A teraz coś na rozluźnienie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Kolejna genialna piosenka, bez problemu dostaje 10/10! A teraz pani, która bardzo chciała mieć swoją własną gwiazdę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Hmm.. Jak pisałem wyżej, nie lubię zbytnio damskiego głosu, ale... No niech już będzie to 5/10! A teraz coś, co każdego rozweseli! http://www.youtube.com/watch?v=Xv24N8H1KyI - Tych panów serio nie trzeba przedstawiać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Hah, nie trzeba przedstawiać zgadłeś Hippi . Nie wiem co powiedzieć, klasyk zespół tak samo jak i utwór. Daję 10/10 bo inaczej się nie da ^^. http://www.youtube.com/watch?v=AAUZLyZ1-Wg zespół o którym praktycznie nikt nie słyszał, a fajnie łoją a na dodatek są z Polski i mają teksty w naszym języku ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Bardzo fajna, ta melodia mi się z czymś kojarzy, gdzieś ją już słyszałem. W każdym razie 8/10 A teraz dam coś z hh bo dawno tu nie było. Wsłuchajcie się w tekst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Taki rap to ja rozumiem. Hans nawet w Luxtorpedzie sobie dobrze radzi, ogólnie go lubię i szanuję bo ma przekaz w utworach a to się liczy. Daję 9,3/10. Trochę inny klimat: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Mógłbym dać setki pięknych utworów rap. Za ten dam 8,7/10 A teraz wrzucę piosenkę którą ostatnio usłyszałem. Nie wiem czemu mi się tak podoba, ale proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 hm... 7/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się