Matalos Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Hmmm... Chyba to się nada - mówi M i podaje ci grubą księgę - tu jest wszystko co musisz wiedzieć... A przynajmniej co ja wiem. Tytuł na okładce głosi "Strażnicy jej królewskiej mości. Szkolenie, zakres obowiązków oraz przywileje." - Jak skończysz, to w tych zwojach znajdziesz informacje na temat twojego ostatniego przybycia do Canterlot - kopie w twoją stronę trzy zwoje. - Idę zając się swoimi pracami... Jakbyś czegoś potrzebował, wystarczy, że mnie zawołasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 - Tak... dzięki. - mruknąłem otwierając księgę i zagłębiłem się w jej lekturę. Może tam dowiem się czegoś o sobie, i o tym kim dokładnie byłem. Co robiłem, jak działaem... czytałem wszytsko pilnie i z fascynajcją że wreszcie poznam odpowiedzi na pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts