Siper Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Zapraszamy serdecznie na pierwszy w Polsce My Little Konwent! Co to takiego? Jest to nasz pierwszy – i mamy nadzieję, że nie ostatni – krakowski konwent zorganizowany specjalnie dla miłośników serialu animowanego, znanego polskiej publiczności jako “My Little Pony: Friendship is magic”. Konwent kierowany jest głównie do fanów Pinkie Pie, Rainbow Dash i ich przyjaciół, ale jesteśmy pewni, że każda osoba, która odwiedzi nasza imprezę, znajdzie na niej coś dla siebie. Organizatorem konwentu jest grupa R-Squad, która zorganizowała już nie jedno spotkanie. Pierwsza edycja My Little Konwentu odbędzie się w dniach 24-25 listopada 2012 roku, w sobotę o godzinie 8.00, a zakończy się o 15.00 w niedzielę. Miejscem, w którym odbędzie się Konwent będzie Zespół Szkół Specjalnych nr 10 im. Świętego Mikołaja przy ulicy Lubomirskiego 21, W imieniu organizatorów konwentu zapraszamy! Zapraszamy również na stronę internetową konwentu: http://rsquad.org/MLPKON Update! Na konwencie ma się odbyć również Aukcja charytatywna będąca kontynuacją tego z KPM 6.2 na którym udało się zebrać 1002zł! Z przyjemnością informujemy, że na My Little Konwencie w formie aukcji odbędzie się zbiórka charytatywna! Będzie to II edycja aukcji zorganizowanej na KPM 6.2, na której łącznie (dzięki Wam) udało się zebrać 1002 zł! Tym razem mamy nadzieję uzbierać 1000, ale dolarów. ; ) Wszystkie pieniądze, z racji, że konwent odbędzie się końcem listopada, zostaną przekazane na akcję ‘I Ty możesz zostać świętym Mikołajem’. Osoby, które chcą wystawić swoje prace na zbiórkę charytatywną, prosimy o kontakt z sz6stym pod adresem mailowym: [email protected] Pamiętajcie, liczy się każda pomoc! : ) Można również już zamawiać wejściówki na My Little Konwent: http://rsquad.org/MLPKON/?p=316 Update #2! Związku z wieloma prośbami o możliwość przedłużenia akredytacji, zostaje ona przedłużona do 12 listopada lub wyczerpania miejsc: http://rsquad.org/MLPKON/?p=409 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Postaram się pojawić, nie wiem tylko czy dam rade... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MintCupcake Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Myślę, że dużo osób się zjawi. Wszędzie mówią o tym Konwencie. Na pewno pobijemy rekord z Poznania (131 osób) Na Krakowskim meecie 6.2 było ponad 160 osób Ulalala. Przepraszam za pomyłkę. ^^ Wszędzie jakieś nieświeże informacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Nie wiem, jak by się tam tyle osób miało zmieścić - acz postaram się być. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Damy rade, a spać będziemy na dworcu, lokalni menele oddadzą nam swoje miejsce ku chwale konwentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Jest miejsce na ~300 osób, spać można w szkole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 No, na stronie twierdzą, że na dokładnie 300 osób + plus ci którzy wykupią sobie wejściówki na jeden (lub więcej) dzień, ale bez spania. Coś takiego, zawsze warto zobaczyć stronę tego wydarzenia + przejrzeć regulamin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Fragin dobrze prawi. Jak coś to mogę odpowiedzieć na jakieś pytania. No i organizuję grupę wyjazdową ze Szczecina, jak ktoś jest zainteresowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Radujcie się bo oto ogłaszam, że pojawie się na konwencie! A jeśli dobrze pójdzie to może Lemiego zgarne ze sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Niech nasz kochany gołąbek pokoju nie zmusza mnie do tego, by grupa abordażowa ze Szczecina jechała przez Kutno w celu porwania nieszczęśnika. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 To wszystko zależy od jego funduszy ale ja nie pogardze towarzystwem podczas podróży Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Tak na serio prawdopodobieństwo, że będziemy jechać przez Kutno jest bardzo znikome. Jedyny pasujący pociąg odjeżdża o ~19:00 ze Szczecina i jedzie przez Gejocław między innymi (takie „L” przez całą Polskę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 A ja będę na konwencie. Prawdopodobnie jako Helper ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Mnie raczej nie będzie, tak bardzo brak kasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Ja się nastawiam na to, że będę ^^ Kasa jest... trzeba tylko jakieś fajne zakwaterowanie załatwić... ale to już tam mały problem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Stachul, przecież jest nocleg w szkole Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Jadę. Ale nikomu nie powiem kiedy, jak i czym i na ile. :> To będzie słit-surprise. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Stachul, przecież jest nocleg w szkole Wiem, ale pamiętając Pyrkon... wolę coś skombinować innego, bo spanie na podłodze gdzieś na sali gimnastycznej (lub na korytarzu) nie było najprzyjemniejszym co mnie spotkało xD Dlatego wolę coś znaleźć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 wiesz, akurat spanie na podłodze jest miłe. gorzej jeśli natrafisz na delegacje z Wrocławia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 wiesz, akurat spanie na podłodze jest miłe. gorzej jeśli natrafisz na delegacje z Wrocławia Nie jest miłe, jeżeli ktoś o 3:00 postanawia sobie zagrać tuż nad Twoją głową w jakieś planszowe gry A delegacja z Wrocławia to inna sprawa... wtedy trzeba założyć dookoła siebie kilka pułapek ^^' Ale nie wiem... może jakiś Hostel czy coś się poszuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mystyk Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Ja tam się wybieram ;3 Wpadnę ze znajomym - spanie na podłodze nie takie straszne :> Co najlepsze - równy tydzień później wybieramy się na jeszcze inny konwent w Krakowie ;3 Listopad i Grudzień miesiącami konwentów. C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MintCupcake Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Ja też jadę. Wszystko fajnie i w ogóle. Mieszkanko ~15 minutek od szkoły. Żyć nie umierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Stachul, ja Cię szanowałem, ba, ja Cię traktowałem jak brata (czyli z należną pogardą ) a Ty chcesz mi spać w hotelu? przecież to się nie godzi. nie licz na to, że wezmę Cię na wódstock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Stachul, ja Cię szanowałem, ba, ja Cię traktowałem jak brata (czyli z należną pogardą ) a Ty chcesz mi spać w hotelu? przecież to się nie godzi. nie licz na to, że wezmę Cię na wódstock no dobrze... mogę spać w szkole, jeżeli będziesz tam obok mnie spał :3 (bez skojarzeń... jeszcze xD) Ale to w takim wypadku lepiej jakiś materac poszukam, bo karimata jest zła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 no dobrze... mogę spać w szkole, jeżeli będziesz tam obok mnie spał :3 (bez skojarzeń... jeszcze xD) Ale to w takim wypadku lepiej jakiś materac poszukam, bo karimata jest zła... I tak nic nie przebije mojego spania w szpitalu zakaźnym na Pyrkonie ( na szczęście niczego nie złapałem ) Btw. ktoś jeszcze będzie helpował? ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się