Sowa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nah, mi wystarczy prowadzenie panelu i patronat medialny. xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Hayatuś <3 jedzie! Czyli oczywiście ja też się pojawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torro Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Ja też się pojawie, ale niewiem jak z pieniążkami, musze kase zbierOć. Jak się wódki napijecie ze mną to luzie na podłodze będziecie spać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Torro, specjalnie dla Ciebie poproszę Mańka o pożyczenie kilku dech, byś miał na czym spać. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Wy tam zaraz o spaniu... My tu przewidujemy wiele nocnych atrakcji, które raczej nie dadzą Wam w nocy spać Co do Pyrkonu... Moje spanie pod grzejnikiem skończyło się wielkim hukiem na korytarzy i guzem na czubku głowy Ps. Zapraszam wszystkich do pomocy w naszej aukcji charytatywnej Nie chcę spamować linkiem do strony, bo pewnie już go znacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Czyżby była planowana specjalna delegacja z Gejocławia, że spać w nocy nie będzie jak? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nic mi o delegacjach nie wiadomo... Ale wiadomo mi o kilku atrakcjach, o których Wam jeszcze nie powiem *wyszczerza zęby*. Zresztą... Przecież całą noc będzie Kucykowy Maraton! : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Niedobra pomylona, nie chce zdradzać tajemnic. No nic, pozostaje czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Pomylone osoby zazwyczaj są niedobre Kwestia czasu kiedy tajemnice ujrzą światło dzienne Więc tak... Pozostaje Wam czekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 No i pomagać, oczywiście. O ile oczywiście chcecie… Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 No i pomagać, oczywiście. O ile oczywiście chcecie… Chcemy, chcemy! I z góry dziękujemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Nie wiem jeszcze, jak to u mnie będzie z funduszami za ten niecały miesiąc, ale z pewnością wyrażam chęć pojawienia się dam znać parę dni przed samym konwentem, czy uda mi się zjawić. edit: lol, zorientowałem się, że napisałem "niecały miesiąc" .... przecież to będzie w listopadzie, a nie w październiku... w takim razie powinno być u mnie luźno z pieniędzmi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Moje szanse na przyjazd wzrosły przynajmniej o 50% Więc zacznijcie się powoli bać, bo jeszcze się okaże, że zalindsuje lindsowato na konwencie i go zlindsuję Jadę. Ale nikomu nie powiem kiedy, jak i czym i na ile. :> To będzie słit-surprise. Przyjedziesz na Matjasie! Wiedziałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Moje szanse na przyjazd wzrosły przynajmniej o 50% Więc zacznijcie się powoli bać, bo jeszcze się okaże, że zalindsuje lindsowato na konwencie Oooo kurde... znów będą Linds i Stachul na jednym meecie? xD To będzie... powodzenia Ale oczywiście się cieszę, że może uda mi się spotkać znowu naszego Bohatera Imperium Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loil123 Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Postaram się zjawić na konwencie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Ale oczywiście się cieszę, że może uda mi się spotkać znowu naszego Bohatera Imperium piszesz o sobie, prawda ? dobra, moje szanse na pojawienie się też wzrosły. nie zdziwcie się jak zobaczycie mnie jako Akredytacje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Też postaram się być :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Możecie rozpaczać (Tarrerh w szczególności) będę na konwencie. Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał przy sobie eliksiru ponifikacyjnego bo oka nie zmróżę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Replincio Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Tez postaram się tam pojawić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 piszesz o sobie, prawda ? dobra, moje szanse na pojawienie się też wzrosły. nie zdziwcie się jak zobaczycie mnie jako Akredytacje Nie... Linds jest Bohaterem z tego co patrzę ^^ Ja jestem Pierwszym Rycerzem tylko Kurde bobule... zaczynasz mnie martwić tymi swoimi stwierdzeniami, ale jeszcze nie wiem dlaczego No ja już wiem praktycznie na 100% będę, bo to będzie dobry dzień, aby odpocząć zaraz po maturach próbnych ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 No ja już wiem praktycznie na 100% będę, bo to będzie dobry dzień, aby odpocząć zaraz po maturach próbnych ^^' Zdecydowanie tak Dla ciekawskich, z lekkim opóźnieniem, za około godzinę ruszy akredytacja online Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Można liczyć na to, że kiedykolwiek coś takiego w kierunku Poznania się ruszy? ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Hm, można liczyć Nie wiem, czy pod tą samą nazwę, bo mimo wszystko My Little Konwent chciałabym zostawić w Krakowie, ale być może uda nam się zrobić podobną imprezę jako już całkiem inny projekt, właśnie w jakimś innym mieście - albo nawet co roku gdzieś indziej? Kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 W Poznaniu nie macie szans, tam są Lunańskie Ponymeety ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomylona Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Em.. Ruszyły rezerwacje: http://rsquad.org/MLPKON/?page_id=102 Na dole strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się