Matalos Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Czułabym się pewniej gdybyście... Zasłonili oczy rękami - mówi Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - ta jest - powiedziałem po czym zasłoniłem oczy rękoma. - Oddzial, zasłońcie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Gdy tylko zasłoniliście oczy, poczułeś ostry zapach ozonu. Po chwili ujrzałeś fioletowe światło, pomimo zasłoniętych oczu. Oślepiło ciebie. Trwało to zaledwie kilka sekund, czułeś dziwna lekkość jak przy braku grawitacji. - Możesz już otworzyć oczy - powiedziała Twilight, chwile po tym jak wszystko wróciło do normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Otwieram oczy i pytam drużyny. - Nikomu się nic nie stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Cisza. Nikt nie odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Rozglądam się by sprawdzić czy wszystko gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Jesteś zamknięty. W małym, ciemnym pomieszczeniu. Nie widzisz nic, czerń otacza ciebie z każdej strony. Radio nie działa, słyszysz w słuchawkach tylko delikatny szum. Poza tym, panuje zupełna cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Włączam noktowizor, i sprawdzam co znajduje się koło mnie. - Halo! Jest tu ktoś?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Noktowizor nie działa. Jest zepsuty, za każdym razem gdy tylko go uruchamiasz nie widzisz nic więcej poza ciemnością. Jesteś tutaj uwięziony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 - EJ CO JEST! TWILIGHT, LEINUS, LINUS, ANDRIUS. JESTEŚCIE TUTAJ? - Powiedziałem, po czym staram się znaleźć coś co pozwoli mi stworzyć troszkę światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Cisza... Nic nie ma.... Panuje ciemność... A ty jesteś tu sam... Chyba słyszysz dalekie kroki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 4, 2013 Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Idę do nich, uważając gdzie stąpam. Oby to ktoś był z mojej grupy, bo takie nagłe pojawienie się w pustce to raczej miłe nie jest. Trochę szkoda mi tej planety, gdybyśmy ją wcześniej odkryli, to może byśmy uratowali jej mieszkańców, ale teraz to nie ważne. Muszę się ruszyć. Idę do tych głosów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts