Cahir Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 (edytowany) Dyskusja o wszystkim i o niczym na temat najszybszego pegaza w całej Equestrii ^^ W związku z tym, że tematy dyskusyjne mnożą się, ten temat służyć będzie do poruszania zagadnień, które do żadnego innego tematu nie pasują ~ CD Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Przesadnie lubi wygrywać moim zdaniem. To ją może popchnąć do nieczystych zagrań nawet wśród najlepszych przyjaciół... jak wszyscy wiemy. Ale pomyślmy nad czymś innym: jak wam się wydaje, jacy są rodzice Rainbow Dash? xD Po mojemu... są dokładnie inni. A zamiłowanie ma po dziadku >: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 13, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2011 Nie zdziwiłbym się gdyby byli strażą przyboczną Celestii. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 W sumie... Ale to by było nawet ciekawe! Mogłoby nawet wytłumaczyć, czemu jest taka... Przesadnie samodzielna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Rodzice ją porzucili kiedy była mała, ponieważ była wpadką, a nie mieli pieniędzy na aborcję. Zostawili ją na pastwę losu, jednak Ona przetrwała. Moja biedna Rainbow Dash :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Musi być samodzielna jeśli chce dostać się do Thunderbolts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 K0ziol, nie powiedziałbym pewnie żyją sobie spokojnie w tym mieście w chmurach. Btw, ciekawy pomysł z tym miastem, nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 też chcę taką chatę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Wymagania: bycie pegazem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 :( Zniszczyłeś me marzenia :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Smile mah Brony! Twilight rzuci zaklęcie i możesz po chmurach chodzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Ale nie można latać jak Fluttershy czy Rainbow Dash, chyba że chcecie wyczerpać Twilight i wszycy mieć skrzydła jak Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 13, 2011 Share Napisano Sierpień 13, 2011 Niiiieeee. Nie ma takiej potrzeby. Balonik ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neiter Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Swoją drogą, ciekawi mnie to łóżko Rainbow Dash z chmury, musi być wygodne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Właśnie dlatego chcę mieć taką chatę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Za każdym razem jak spojrze na sygne Neitera leżeze smiechu Co do łóżka z chmur to fajie byłoby w takim poleżeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 14, 2011 Share Napisano Sierpień 14, 2011 Hehe. Autodopasowanie do kształtu kucyka! W takim łóżku serio można by utonąć Ja bym nie oponował prawdę powiedziawszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Rainbow Dash najszybszym pegazem w Equestrii?Albo ja coś przegapiłem albo takie stwierdzenie nigdy nie padło..... fakty są takie ze Rainbow wygrała zawody młodego lotnika spójrzcie na jej konkurentów nie wyglądają jak elita Equestrii raczej jak młode mało doświadczone pegazy, wątpię czy Rainbow może się równać z Wonderbolts. Jak dla mnie to Rainbow dasz ma potencjał by zostać najszybszym pegazem ale jeszcze nim nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Ja uważam, że już nim jest. Sonic Rainboom to według niektórych pegazów tylko mit, bajka. Że to niewykonalne. A Rainbow Dash potrafi! Wskaż mi Wonderbolta, który to powtórzy xD Owszem, brak jej techniki do akrobacji na miarę Wonderbolts, ale szybkość posiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Bo Wonderbolts są od sztuczek, nie od szybkości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Po co komu technika, wyobraźnia się liczy! Potrafi latać? Potrafi. Szybko? Ofc. A bez perfekcyjnej techniki najwyższych not nie dostanie, ale będzie zabawnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Sonic Rainboom to według niektórych pegazów tylko mit, bajka. Że to niewykonalne. A Rainbow Dash potrafi! znajdź mi innego pegaza z taką grzywą i ogonem. halooo Sonic RAINboom (rainbow). Mit i legenda, bo nigdy nie mieli kogoś tak kolorowego ;p i zawsze pegazy zostawały takie szare bąki jak za reszta wonderboltów :| wniosek: PEGAZY!! farbujcie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ronnin Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Jeśli chodzi o Sonic Rainboom to w istocie wtedy z Rainbow Dash nie może się wtedy równać równać nikt,ale zauważ że Dash nie opanowała Sonic Rainboom w normalnych warunkach,jest w stanie go wykonać tylko w stanie najwyższej mobilizacji i ogromnego przepływu adrenaliny.Według mnie nie ma dowodu na to że bez Sonic Rainboom Dash jest szybsza niż Wonderbolts,a logika podpowiada ze im nie dorównuje.Pamiętaj ze Rainbow podobnie jak pozostała piątka bohaterek to wciąż młody kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 Niby tak, aczkolwiek spójrz na wiekowego kucyka. I nie mam na mysli Babci Pie, tylko samej Księżniczki Celestii. Przeżyła dwie dynastie polskich królów, w tym dwie wojny światowe, wszystkie odkrycia geograficzne... przeżyła tysiąc lat! Mimo to na pewno nie jest tak szybka, jak Wonderbolts. Tu nie chodzi o wiek, tylko o zdolności, o talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 2, 2011 Share Napisano Październik 2, 2011 bo siedzi cały czas na tyłku?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts