Bluedraft Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Cóż szkoda że weekendy mam zarezerwowane na wkuwanie z Chemii tak to bym chętnie się do was przyłączył do ekipy. Czyli prawdo podobnie będę mógł dopiero w Grudniu :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 ehh no cóż każdy ma coś do zrobieni w realu dlatego trzeba zrobić tak żeby każdy miał czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 To te całe audycje to w ogóle jeszcze są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Wcześniej słuchałem tego radia, ale już nie mogę bo ciągle to samo praktycznie leci i znam na pamięć. Bez większej liczby utworów świata nie zawojujecie. Poza tym kolejność utworów jest zawsze taka sama. Ja bym proponował losową (jak się da). Z wad jeszcze powiem, że niektóre utwory są bardzo ciche w porównaniu do innych i trzeba ciągle regulować głośność, żeby wszystko usłyszeć. Pamiętam, że szczególnie cicho chodziła piosenka CMC z The Show Stoppers. Nie dało by rady żeby automatycznie kontrolowało głośność i zapewniało równy poziom? Na koniec powiem, że poza tymi kilkoma rysami radio jest świetne i miło z nim spędziłem kilka tygodni Dziękuję wam, że poświęcacie swój czas innym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Powinniście ustawić pełną kolekcję, co macie. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 W przeciągu kilku dni radio przejdzie całkowite odnowienie. Tworze własne skrypty aktualnie. Mam nadzieje, że zmiana się Wam spodoba. Co do audycji... Są. Muszę jednak porozmawiać z ekipą w ich sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsadi Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 piosenek, piosenek, przydało by sie wiecej piosenek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dzisiaj w nocy robię masową aktualizację. Mam nadzieję, że zmiany się spodobają :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Hmmm a planujecie zrobić jakiś Dżingiel czy coś ? A tak BTW zróbcie coś na zasadzie programów gdzie będzie puszczany dany klimat/rodzaj na przykład program dla muzyki z rodzaju POP, Elektronicznej, Rockowej, i tp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Zrobienie dżingla zleciłem jakiś czas temu, trzeba poczekać. Te programy to dobry pomysł. Pomyślę nad tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szafira Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Super sprawa z tym radiem, tylko coś więcej rockowej muzy jak by było. Jakość też niezła (przez iTunes 11 słucham na OSX10.6.8). PS.Popieram kolegę Bluedraft co stworzenia programów wedle gatunków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Ummm, chciałam zadać Wam takie małe pytanko odnośnie audycji. Chcecie żeby prezenterzy prócz puszczania muzyki prowadzili gadane audycje jak wcześniej? Czy jednak wolicie pozostać przy samym puszczaniu muzyki? Po prostu jestem ciekawa co o tym sądzicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 Jasne, że gadać! Creepy z Hayate to było coś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Audycyjne gadanie - czemu nie! Nawet krotka zapowiedź przed niektórymi kawałkami, albo jakieś słuchowisko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ehm.. Pomysł z tym gadaniem mi pasuje, fajne by to było. A co ja jeszcze miałem? Wiem! Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ale ostatnio jak słucham sobie radia to często mi przerywa.. Ale nic dziwnego jak ma się taki internet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Też jestem za jakimś urozmaiceniem przez gadanie tylko mam kilka uwag. Jakiś czas temu słuchałem czyjejś audycji i było po pierwsze duuużo ciszej niż muzyka więc, żeby cokolwiek usłyszeć musiałem mocno pogłośnić... Po za tym osoba ta sama chyba nie miała pomysłu co ma mówić i strasznie chaotycznie gadała. Jak ma się ktoś wypowiadać to niech naprawdę się przyłoży, a nie zastanawia się na linii co by powiedzieć. Mam nadzieję, że nikt tego nie weźmie do siebie. Sam się nie nadaje do prowadzenia audycji więc wiem, że to trudne. Po prostu daje moje sugestie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soklovy Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Też jestem za jakimś urozmaiceniem przez gadanie tylko mam kilka uwag. Jakiś czas temu słuchałem czyjejś audycji i było po pierwsze duuużo ciszej niż muzyka więc, żeby cokolwiek usłyszeć musiałem mocno pogłośnić... Po za tym osoba ta sama chyba nie miała pomysłu co ma mówić i strasznie chaotycznie gadała. Jak ma się ktoś wypowiadać to niech naprawdę się przyłoży, a nie zastanawia się na linii co by powiedzieć. Mam nadzieję, że nikt tego nie weźmie do siebie. Sam się nie nadaje do prowadzenia audycji więc wiem, że to trudne. Po prostu daje moje sugestie... Co-op jest dobrym rozwiązaniem na problemy które tutaj wymieniłeś. Jedna osoba testuje drugą i przynajmniej tematy teoretycznie powinny się nie wyczerpywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Mam pytanie : Czemu Sweetie Bot nie nadaje ? Codziennie słuchałem muzyki z tego radia, a teraz muszę czekać na audycję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Była informacja: W tym temacie. Poczytaj, zanim zadasz pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Czy w tym radiu muszą/mogą lecieć tylko bronies hit, audycja była by znacznie ciekawsza gdyby był dobry speaker + muzyka ( u rozmaicona o jakieś kawałki z poza świata muzycznego fandomu ) ... wg. mnie słuchaczy było by więcej i może ktoś z poza forum by się zainteresował . Może nadszedł czas na zmiany ? Cholera niech stracę ... pracowałem kiedyś w radiu w prawdzie to była audycja o 3-4 rano i niebyło grona słuchaczy ale jako takie mam pojęcie , mógł by nawet poprowadzić kilka razy program . Pozdrawiam, Chudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Nie żeby co, ale rekrutacja do radia była, mogłeś się zgłosić. Załatw pozwolenie na puszczanie muzyki nie fandomowej, to lecieć będą inne utwory. Jest co prawda zgoda na puszczenie po obniżonej jakości dźwięku, ale nie mam zamiaru psuć słuchaczom uszu. A co do prowadzących... Uważasz, że Hayate i Stachul źle prowadzą? Nie wydaje mi się, żeby słuchacze ich nie lubili Pozdrawiam, Główny Techniczny Radia PS.: PRZED znakiem interpunkcyjnym NIE STAWIAMY ODSTĘPU! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Fajnie jak by była apka radia na andorida bo zacząłem słuchać sporo a nie zawsze jestem na kompie a xperia zawsze pod ręką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Gadane musi być! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Fajnie jak by była apka radia na andorida bo zacząłem słuchać sporo a nie zawsze jestem na kompie a xperia zawsze pod ręką Hayate bąknęła, że jest nowa wersja, którą możesz ściągnąć stąd. Nie wiem czy działa, bo Androida nie mam.Gadane musi być!Nie musi, lecz może. Prezenterzy nie mają stałych godzin audycji toteż wchodzą wtedy kiedy mają na to czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Mam pytanie, a mianowicie czy dało by się stworzyć aplikację radia na PSP? Bo niektórzy (np. ja) nie posiadają Androida, a mają PSP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts