Parallel Bullet Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 ban, bo bosz jak śmiesznie >_ Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo właśnie bronię Equestrię przed komunizmem a ponadto jeśli komuna jakoś ominie księżniczki i zagnieździ się w Equestrii to Mane 6 i Derpy nie będą skazane na komunistyczne rządy, gdyż przeprowadzą się do Szczecina Poza tym księżniczki dbają po równo o bezpieczeństwo i dobrobyt każdego obywatela, komuna to zmieni i władza komunistyczna będzie dbała tylko o dobrobyt "jedynej słusznej partii robotniczej" a nie o swych obywateli. Link do komentarza
DeDanielosek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban, bo dobranoc. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo narq, DeDanielosku. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo naprawdę mam złe przeczucia do tych negocjacji Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo bez obaw, Lordzie Inkwizytorze, wezwałem wsparcie. Korpus Śmierci właśnie tu leci. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban, bo twój argument, drogi MasterBezi, jest inwalidą. Ale ja też chętnie przywitałbym Mane6 i Derpy tu w Polsce. "Jedynie słuszna partia" to wymysł. Nie będzie potrzeba partii. Lud będzie sam wybierał swoich władyków spośród wszystkich kucyków. A to oznacza, jak już mówiłem, że księżniczki też mogą kandydować. Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo Lordzie Inkwizytorze, czy Haterwatch ma otoczyć miejsce rozmów? Dostarczymy w ten sposób trochę argumentów. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Uważam to za zamach na wolność. Jeśli ja przychodzę do rozmów sam i bezbronny, to oczekuję tego samego. Inaczej negocjacje zostaną zerwane. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo nie, na razie nie, ale niech czekają w gotowości. Póki negocjacje mają szansę, nie chcę rozlewu krwi. Drugi ban, bo tam gdzie komuna, tam 0 demokracji i jak komunizm wejdzie w życie to Equestria niczym nie będzie się różnić od PRL. Będzie "Jedyna słuszna partia robotnicza", "Jedyny wódz"... Mógłbym wymieniać wszystkie "kwiatki" komunizmu w nieskończoność, ale myślę, że te 2 największe wystarczą. Poza tym księżniczki są prawowitymi władczyniami Equestrii. Poza tym "partia robotnicza" jak przejmie władzę w Equestrii, będzie musiała odpowiedzieć za słońce i księżyc Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo Yes, milord. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban, bo ja mógłbym wymieniać zalety. Powszechne darmowe szkolnictwo, rozwinięta opieka zdrowotna, przymus pracy... Proszę, oto w Polsce mamy teraz demokrację. I źle się dzieje. Ale koniec już, bo zanosi się na shitstorm. Zapraszam na PW albo do osobnego wątku. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo czytam clopa xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo wut? Inkwizytorowi wypada? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban, bo nieeeeee! Cóżeś ty uczynił! Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo xD Drugi ban bo Adeptus Arbites nie zakazali czytania clopów a Inkwizycja nie powiedziała że to herezja Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo jak uważasz, Lordzie Inkwizytorze. Pamiętaj jednak, że od ominięcia prawa do herezji jeden krok. Drugi ban, bo jak idą negocjacje? Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban, bo czekam na propozycję tego waszego inkwizytora. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo nijak. Drugi ban bo w Lex Imperia nie ma paragrafu o clopach czyli nie jest to ani naruszenie prawa, ani herezja Trzeci ban bo moja wcześniejsza propozycja jest nadal aktualna, nie chcemy komunizmu w Equestrii, a jeśli nastanie, mój regiment IG już przygotował kwatery dla Mane 6 i Derpy Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo nie ma takiego paragrafu, ale może się tam pojawić Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban, bo EAR zgodzi się pomagać tylko po przyjęciu naszych postulatów. Mogę jeszcze obiecać, że księżniczek nie spotkają żadne reperkusje. I drugi ban, bo fajnie, że będą mieszkać na Ziemi Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo nie na Ziemi, a na Świętej Terrze, w mieście-kopcu Szczecinem(dobrze zapamiętałem?) zwanym. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo dobrze zapamiętałeś. Drugi ban bo tylko wtedy jak komuna zapanuje w Equestrii, jak księżniczki nie zostaną obalone to Mane 6 i Derpy pozostaną w Ponyville Trzeci ban, nie mogę zostać ukarany w przyszłości za czyn, który w momencie popełnienia go nie był przestępstwem Link do komentarza
Gandzia Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ban bo łiii, dobry jestem. Link do komentarza
Recommended Posts