Skocz do zawartości

[Zabawa] Zbanuj użytkownika powyżej.

Mellie

Recommended Posts

Ban bo nie powinieneś się poddawać.

Drugi ban bo nikt nie widział Twojego fica, więc zakładanie, że od razu to klapa... Troszkę nie ma sensu :D

Trzeci ban bo n00bhejterever mnie wyprzedził :D

Ban bo większość rzeczy, które robię, są bez sensu. Takie jak te fici.

Drugi ban, bo jeśli wiem, że to jest bez sensu, to po cóż mam go publikować?

Trzeci ban, bo problem tkwi w tym, że nie posmakowałem życia... Odpychany od reszty grupy, z którą spędziłem dobre dziesięć lat. Zero rozmów, tylko ja i samotność, próbowałem wyładować emocje przy komputerze i grach. Przez dziesięć durnych lat! Wszyscy mnie biorą za dziwaka. Nie odzywam się do nikogo, bo to też w ogóle nie ma sensu. O czym mam niby gadać do ludzi? O moim monotonnym życiu? Stąd mój charakter podobny do Fluttershy - nieśmiały do potęgi. Nie odzywam się, po to, żeby ich nie zanudzać. Bo po co mam marnować czyjś cenny czas? Teraz bez znajomych, jestem praktycznie sam... Jak ja zamierzam sobie poradzić, no weź ty mi powiedz...

Czwarty ban, bo może to powinienem napisać w "Wyżal się".

Edytowano przez Damikkos

Trzeci ban, bo problem tkwi w tym, że nie posmakowałem życia... Odpychany od reszty grupy, z którą spędziłem dobre dziesięć lat. Zero rozmów, tylko ja i samotność, próbowałem wyładować emocje przy komputerze i grach. Przez dziesięć durnych lat! Wszyscy mnie biorą za dziwaka. Nie odzywam się do nikogo, bo to też w ogóle nie ma sensu. O czym mam niby gadać do ludzi? O moim monotonnym życiu?

ban bo znam te uczucie XD

ban bo znalazlem fajna gierke o kucach i polecam wam zagrac bo wciaga http://www.newgrounds.com/portal/view/600773

Ban bo siedzę na komórcę i nie zagram.

Drugi ban, mój wewnętrzny hejter nie aprobuje. Woli wykopać te kuce na Antarktydę niż mordować. Potem trzeba jeszcze te trupy sprzątać >_>

Trzeci ban bo nie, Bezi, nie hejcę tego fandomu. Przejściowa zmiana charakteru i punktu widzenia... tyle.

Edytowano przez Damikkos
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...