Panda Hippis Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Witajcie! I ja też postanowiłem coś napisać.. Wziąłem się w garść i powiedziałem do Siebie - Hippis, napisz tego fica.. Ale nie o tym ten temat... Opowieść mówiąca o sześciu przyjaciółkach i tajemniczym przybyszu, który chce nocować u Twilight. Dziwny gość nigdy nie odezwał się ani razu, zamiast tego rozdaje kartki. Gdy wszyscy kładą się spać, sześć klaczy ma ten sam koszmar. Wszystkie budzą się w lesie i są zmuszone szukać sześciu kartek by się ocalić. Ciągle prześladuje je tajemniczy ogier... Dobra.. To ja więcej fabuły nie zdradzam, bo i tak już za dużo powiedziałem... !!! Czytacie to na własną odpowiedzialność. Nie ponoszę odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody wywołane przez mój FanFic.https://docs.google.com/file/d/0BysZib_yR3XTeGVjZzc3bTdpdms/edit PS. Jakby ktoś znał inną stronę do przesyłania plików takich jak ten, byłbym wdzięczny, bo nie mam zamiaru użerać się z Tym czymś.. PS2. Tytuł jest napisany inną czcionką, ale Google mnie chyba nie lubi, więc trzeba się zadowolić tym czymś.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zodiak Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Wydaje mi się, że akcja trochę za szybko się rozwija(choć Autorowi może o to chodzić). No i egzekucje...Psują trochę mroczny i tajemniczy obraz Slendera.Nie wiadomo co Slender robił swoim ofiarom, a tu...cóż. Ale fanfic i tak czytało się fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Znaczy.. Wiesz.. Wychodzi tego druga część (Jak mi się zachce ) Więc to śmiało można traktować jaki taki wstępniak co będzie. Druga część powinna być bardziej szczegółowa. A co do egzekucji.. Na stronach można poczytać, że niekiedy Slender zabierał swoje ofiary nie wiadomo gdzie itp. A ja tu chciałem pokazać taki inny sposób... Tak czy inaczej, dzięki za ocenę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiq Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Bardzo fajny pomysł na Fanficka. Są gdzieniegdzie błędy, a opisy akcji powinny być bardziej szczegółowe i rozwinięte. Mimo to spodobał mi się. Będziesz pisał następną część? Cóż, w temacie nikt nie pisał prawie od połowy roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Czekam na drugą część!!! Ale przy tych flakach kucyków było wiele powtórzeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_scroll Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Za mało Dark, za dużo Violence. Slender powinien straszyć klimatem. Niepokoić. Napięcie powinno powoli rosnąć. A wszystko dzieje się szybko i krwawo. Fanfic sam w sobie fajny, tylko że jak dla mnie to mało slenderowate opowiadanie. I Slender za dużo gada tymi kartkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deadpon3 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Czekam na sequel (The Seven Pages? xD) Poza tym... po co tyle tych wypłyniętych mózgów i zwisających jelit? Te same scenki powodują, że fic robi się nudny (Ten sam schemat - idą w swoim kierunku, znajdują kartkę po czym zostają złapane przez Slendera. Myślę, że Slender lubi się bawić ze swoimi ofiarami jak najdłużej - tutaj nie daje im żadnych szans.) O opisach już nie wspomnę - "Był chłodny, deszczowy wieczór. Twilight była w Słodkim Kąciku razem z Pinkie. Właśnie miała wychodzić, gdy różowa klacz ją zatrzymała" - Troszkę za krótkie, mało rozwinięte. Ogólnie nie trzyma w napięciu. Trzymam kciuki i czekam na sequel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Dawno temu pobrałem, niedawno odgrzebałem: AWESOME. Najlepszy fik z MLN, jaki czytałem. Lepszy niż Rainbow Factory, niż Cupcakes i inne takie. Klimat świetny, nie wiem co wam się nie podoba w egzekucjach. Według mnie super, jak się okazało, tu też są macki tak jak w moim fiku Czekam na sequel/remake, ponieważ można by z tego zrobić naprawdę EPICKIE opowiadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Czytałam to no i... Coś kiepsko wyszło. W każdej scenie mordu są powtórki, a śmierci bardzo podobne. Slender dawał za dużo kartek i nie był taki tajemniczy, a z tego co o nim wiem (oj, trochę dużo, a w tym ficu te jego 'prawa' zostały złamane), on najpierw przygląda się swoim ofiarom i katuje je psychicznie, zwykle po kilku miesiącach przechodzi do 'czynów'. Nie wiem jak to ze Slender Pony, ale wiem jedno: bazował na Slender Manie, więc Pony nie jest identyczny do oryginału, może o to chodziło ale i tak mi się to nie podoba. Sama akcja toczyła się bardzo szybko i te sceny stawały się nudne i wcale nie drastyczne, jak podejrzewam, miały takie być. No nie wyszło, może druga część będzie lepsza, o ile napiszesz, ale wątpliwe. Tak ogółem to nie jest ''AWESOME!!!!!111!'' ani ''Gównem jedzie jak cholera'', tylko przeciętne. Każdy ma inny gust, ale ja mam swój i oceniam swoim, nie będę przecież sama siebie okłamywać że to jest kurde Bóg fanficów. Ocena w liczbie, wacham się między 3, 4 a 5 na 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kempa pony Napisano Kwiecień 6, 2018 Share Napisano Kwiecień 6, 2018 Przeczytałem opis i odrazu w głowie Slender. XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 17, 2018 Share Napisano Kwiecień 17, 2018 Dokument w koszu autora. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts