KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Jestem na forum od niedawna(no może nie aż tak bardzo od niedawna) ale zauważyłem że nie było jeszcze pomysłu na meet w Warszawie toteż stworzyłem ten wątek. Proponuję aby ci co będą pisali w tym wątku składali propozycje i pomysły jak gdzie i kiedy taki mini meet(y) ma\mają się odbyć. Czekam na wasze propozycje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Chyba jest gdzieś facebookowy fanpage (or whatever it is you do on FB), gdzie organizują się meety w Warszaffce. Nie uczęszczam, więc nie dam ci linka, może jakiś inny okołowarszawiak będzie mógł ci pomóc. Spróbuj u Amolka albo VanDreada, na przykład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 9, 2012 Autor Share Napisano Październik 9, 2012 Ostatni trochę(mało ale będzie nas więcej :N9EAZ: ) Warszawiaków dołączyło na forum, niech temat się rozgrzeje.(btw nie korzystam z FB bo.....dla zasady!!!!(wiem że to głupie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 To nie jest głupie, to jest postępowanie godne pochwały. Facebook to syf, nawet jeśli bez niego nie istnieje się dla świata. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Bez przesady co do tego Facebooka, bo to dzięki niemu jeszcze funkcjonuję na uczelni i nie zawaliłem żadnej sesji (nie licząc poprawki z 1 przedmiotu). Ja mieszkam w Warszawie i jestem na bieżąco jeśli chodzi o spotkania tamtejsze. Meety bywają na ok. 10 osób co sobotę. Teraz w sobotę też ma być, bo będą goście z Wrocławia i Poznania. Jak będą ustalone jakieś konkrety to mogę dać tutaj znać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 No i proszę, jest info. Stawiamy się o godz. 14:00 na Patelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 Dzięki:) Oczywiście w sobotę tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 Btw mam czuć się zaproszony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 11, 2012 Share Napisano Październik 11, 2012 Tak, w sobotę. I to nie to, że jesteś zaproszony. My po prostu jesteśmy otwarci na każdego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 of course Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Tak, w sobotę. I to nie to, że jesteś zaproszony. My po prostu jesteśmy otwarci na każdego. czyli nie mam co liczyć na to by Linds mnie zaprosił na meeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 Ja mieszkam 45km. od Stolicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 A skąd jesteś dokładnie? W zależności od miejscowości to 45 km może być dużo, albo mało np. taki Otwock, czy Mińsk Maz. są blisko i ludzie stamtąd spokojnie wpadają na meety. czyli nie mam co liczyć na to by Linds mnie zaprosił na meeta Takiego chlejusa jak ty spraszać do Warszawy na meeta? Jeszcze czego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 14, 2012 Autor Share Napisano Październik 14, 2012 Jak rozumiem w przyszłą sobotę ognisko? O 13:00 przy metrze Kabaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 hmm...pierwszy raz trafiłem na temat gdzie by coś pisano o metach w Warszawie;p a ja myslalem, że to jakaś klątwa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 15, 2012 Autor Share Napisano Październik 15, 2012 @UP Miałem tak samo dlatego stworzyłem ten wątek(NIE MAM I NIE BĘDĘ MIEĆ FACEBOOKA) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 15, 2012 Share Napisano Październik 15, 2012 Jak rozumiem w przyszłą sobotę ognisko? O 13:00 przy metrze Kabaty? Że o 13 w sobotę tak. Że ognisko na Kabatach - tak. Ale nie wiem jak z miejscem zbiórki. Nie będzie mnie, ale spróbuję się dla was dowiedzieć. EDIT: Zbiórka przy południowym wyjściu z metra. hmm...pierwszy raz trafiłem na temat gdzie by coś pisano o metach w Warszawie;p a ja myslalem, że to jakaś klątwa xD Kiedyś Fillerr jeszcze pisząc o mini-meetach wspominał o Warszawie. Ale de facto to pierwszy temat związany z organizacją meetów, bo Warszawa kiedyś organizowała się przez FgE, obecnie przez Facebooka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Spróbuję przynieść swą osobę. Dopisać do listy coś w guście kiełbasek, czy też grzać będziemy jedynie się nawzajem? Kochamchemie: ,,same here" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 17, 2012 Autor Share Napisano Październik 17, 2012 Może zrobię blachę Tiramisu ,chcecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Gotowanie to synteza. Nawet jeśli składniki są kiepskiej jakości, bądź nawet zepsute, można z nich stworzyć coś pysznego. -Defense Devil, bodajże. Wiesz... to miłe i ambitne z Twojej strony, ale szczerze powiedziawszy to nie wiem, czy opłacałoby Ci się ją taszczyć... kiedy to liczba osób jest raczej niepewna... może niech inni się wypowiedzą - dużo zależałoby od tego, czy planujemy sami się jakoś wykarmić. No i pozostaje jeszcze kwestia tego jaka byłaby to taca. (NIE. Chodzi mi o rozmiary. ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 Jest ognisko i każdy prowiant sobie sam załatwia i ewentualnie kiełbaski, czy pianki sam sobie piecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 Meet udany,zgaduje że następny w przyszłym tygodniu?(nie założę FB, choć i tak pytanie ociera się o retoryczne potrzebne są natomiast szczegóły dot. spotkania) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donard Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 27 w sobotę o 14:00 na patelni sie spotykamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Nie chce nikogo poganiać ale około na kiedy jest planowany i czy w ogóle jest planowany następny meet ? Od października siedzę w tej Warszawie i chętnie zobaczył jak te słynne meety wyglądają bo jeszcze na żadnym w życiu nie byłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Zdzwonię do kogoś i dam ci informacje o meecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się