Applejack12 Napisano Październik 20, 2012 Share Napisano Październik 20, 2012 Ja wiedziałem że to chłopak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 To jeszcze wiedz że posty się edytuje a nie powiela xD Tak z ciekawości, jaka jest wasza ulubiona a jaka waszym zdaniem najsilniejsza jednostka w Heroes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Tytani i geniusze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 Czarne smoki i Archanioły (Heroes3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Heroes 4 to : 1.)Czarne smoki,Tytani,Czempioni,Diabeł,Feniks. 2.)Hydra,Mechaniczny smok,żywiołak ognia. I na pewno było tam jeszcze 4-5 jednostki z H 4 które lubię tylko zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Tak z ciekawości, jaka jest wasza ulubiona a jaka waszym zdaniem najsilniejsza jednostka w Heroes? Tytani i geniusze Czarne smoki i Archanioły (Heroes3) 30000 złota, 20 uncji rtęci. Ulubionej raczej nie posiadam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 @Plothorse a stosunek CENY do jakości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Wooo... to na taki temat możnaby prowadzić dłuuuugie debaty... i na pewno nie mieliście tego na myśli, wysyłając swe propozyjce. Prawie same tier 7 jako najopłacalniejsze? Nie widzi mi się to... Fun fact: jeżeli liczyć w ten sposób(cena/jakość), to podobno chłopi rżną błękitnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Dobra dodajmy jedno ograniczenie zgoda? Liczymy że bohater zanim spotka się jeden z drugim, posiada jednostki w ilości równej Hp najsilniejszego stwora. Czyli - jeśli ktoś z was wybierze smoka mającego 1k HP, ja mogę wystawić przeciw niemu 1k chłopów(1 chop=1hp) i zanim jeden przejdzie się do drugiego, musi pokonać 7 skupisk potworów składających się z chłopów w liczbie 100 pierwsze skupisko i +100 każde kolejne tak że 7 skupisko ma ich 800. Czy teraz możecie podać mi swoją najsilniejsza jednostkę którą na pewno byście wygrali? Liczymy że bohaterowie nie posiadają żadnych czarów a tylko jednostki i ich umiejętności plus potrafią wygrać wszystkie walki bez strat w oddziałach. Zatem, kto pisze się na pojedynek? Aha za górną granicę przyjmujemy 2 błękitne smoki = 2k hp w puli. Do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 czarodziejski smok to odpowiedź Szybki i można stosować taktykę czar->czar->ucieczka->czar ->czar....itd W sumie losowa jest ilość tur w której wygrywamy ale istnieje strategia wygrywająca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 W porównaniu do jednostki którą chcę tu zaprezentować reszta wypada...co najmniej słabo xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Wyskakiwałem z tym pomysłem X razy, ale może ktoś miałby ochotę na jakiś turniej w H3? Proponuję, ale sam nie zorganizuję. Oczywiście, jeśli więcej chętnych na H2 czy H4 się wyczaruje, to chętnie i w to zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Ja chętnie zagram Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plothorse Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Czarodziejskie smoki? A skontrujmy to żywiołakami magii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kbwgothic Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Jak by co to ja lubię wszystkie częsci z HOMM. na 1 mam Heroes 3 , na 2 Homm 4 , a na 3 mam Homm 2. A homm 3 mam na kompie od 1 miecha i przeszedłem wszystkie kampanie "Odrodzenie Erathi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts