Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Element kręcenia płyt do góry nogami zajadając ogórki z majonezem i bitą śmietaną jednocześnie jeżdżąc hulajnogą na jednej nodze Wysłane z wierzby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Element rodeo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Element dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) @Stworek - To chyba nie było na temat mnie, ale ok. @Zabawa: Element pisania rysunków o kucykach rysujących manga . /bump . @Down Re: Aha, dopiero teraz zrozumiałem. Edytowano Wrzesień 8, 2014 przez PanMinish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 @Pan Minish - było, bo w twojej sygnaturze w spoilerze jest Applejack ze Spike'iem na rodeo. @Zabawa: Element pieseła. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Element bycia różowym Pinkie podobnym nadpobudliwym, wkurzającym stworzonkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Element strasznego mistrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Element Stworka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 @Stworek Jak możesz na Pakkun mówić "Pieseł"? :c @Zabawa: Element przyjaciela Pinkie Pie będąc przyjacielem Pinkie Pie, która jest przyjaciółką Pinkie Pie, która lubi Pinkie Pie, która jest Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Element bycia jeszcze bardziej denerwującym paskudnym stworzonkiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 @PanMinish dopiero po 10 minutach poprawnie to przeczytałem Element BARDZO dziwnego avka Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Element BFF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Element Poltergeistości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Element Shikamaru(nie pamiętam jak to się pisze. Prosze nie krzywdź :( ) Wysłane z mojego GoClever przy użyciu taptalka(pewnie mam tu błąd ortograficzny XD) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Element Klubowicza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Element hodowcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Element Nieuzasadnionego Spamu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Element.... Tomka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Element rysownika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 10, 2014 Share Napisano Wrzesień 10, 2014 (edytowany) Element Stworzania WYPRZEDZONO MNIE! Element Różowej Męskości Edytowano Wrzesień 10, 2014 przez PanMinish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Element 85 postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Element Przyjaciółki Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Element czołgisty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Element bycia jednym z najbardziej denerwujących rodzajów duchów w spirytystyce, trafny tytuł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 12, 2014 Share Napisano Wrzesień 12, 2014 Element kraczenia gdzie nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się