Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie. Masz dobry humor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 tak. Masz na sobie ubranie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak. Masz pieniądze za las? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie. Masz własny las? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 nie... masz ulubioną emotikonke ? (ja tak.. tą i tą i inne ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Ta i są mi najbardzej potrzebna Niemam pomysłu więc pytanie przechodzi dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak, oraz Masz pomysł na kolejne pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak. Masz szarlotkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 nie Zadasz pytanie za mnie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Ok. Lubisz dżem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Zależy jaki. Ale tak. Lubisz k-pop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Niewiem. Masz adobe after effect? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) TO JEST :MASZ, NIE MASZ:, LUDZIE! Ale lubię : v Masz Photoshopa? Edytowano Kwiecień 7, 2014 przez Hidoi Mesu Okami ~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Tak. Masz sony vegas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie. Masz Photoshopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 miałam... teraz mam foto szopa xd masz szopa ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie, nie mam szopa XDD Masz szopę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie. Masz stodołe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 nie Masz osła ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie Masz konia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Nie. Masz oborę? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Jest taka wioska tuż oboj mojego miasta Masz skuter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 (edytowany) Nope. Masz figurkę Pinkie? Edytowano Kwiecień 8, 2014 przez Laetitia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Mam Masz figurkę celesti co mówi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 8, 2014 Share Napisano Kwiecień 8, 2014 Moja młodsza siostra ma :3 Masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się