Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Tak, choć wolałbym rude Masz rude włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Nie.Masz pecha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Nie Masz tablice korkową w pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 Eyup. Masz dysleksje? Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 28, 2014 Share Napisano Październik 28, 2014 DA Masz mini wierze podłączoną do komputera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Nie mam mini wierzy, ale mam mini wieżę, na której jest plastikowa babka i plastikowy pan Masz teraz w przeglądarce otwartą stronę z YT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Miałam przed chwilą xp Masz w pokoju obracane krzesło? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Tag, nawet na nim siedzę Masz LoLa? Korzystam z taptalka, wiem co to klasa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Tak, a z nim 5 skórek (za niedługo chyba 6 :3) Masz jakiś produkt od Apple? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 29, 2014 Share Napisano Październik 29, 2014 Nope Masz jakiś sprzęt marki Unitra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnemonik Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Tak (np. Diora) Masz sprawdzian grzebieniowy? (do gwintów metrycznych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Nie, ale na pracowni technicznej się takim bawiłem (Szorowało się nim po ołówku) Masz ściągacz do sprzęgła motocykla IFA MZ ETZ 250/251? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Nie mam.. masz poczucie rytmu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 31, 2014 Share Napisano Październik 31, 2014 Tak Masz jakieś naklejki z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 nie mam :/ masz niedługo urodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Nie (choć zależny jak na to spojrzeć mam 1.stycznia) Masz kolekcje przypinek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Mam, co prawda małą, ale jest~ Masz łupież? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Nie Masz długie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pestkowa Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Ciężko powiedzieć, ale załóżmy że tak Masz plany na weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Mam Masz krowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 14, 2014 Share Napisano Listopad 14, 2014 Nie mam Masz jakieś nierealne marzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Oj tak. Masz teraz chęć na jakieś ciasto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Mam, mam~ Masz zaraz obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Właśnie zjadłam. Masz nieponiaczowego OCa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Mam Masz samochód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się