Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie. Czy masz rude włosy ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie. Masz szafkę nocną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Nie wiem co ruzumieć przez nicną ale mam szafe na ubrania i szafke na książki Czy masz przyjaciela, przyjaciółke bronis albo pegazis ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (Nocna szafka to taka szafka, który jest mała i występuje zaraz obok łóżka.) Posiadam takiego, jednego z neta np. Szonszczyka i drugiego z mojego obozu, którego nie podam, bo jeszcze nie postanowił założyć konto na tym forum. Czy masz sąsiadów/znajomych, którzy dziwią się Twoją pasją do kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Tak, maaaaaam Ale trochę niedowuerzają, więc przykrości nie mam. Masz jakąś kolekcję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Mam kolekcje statków fanficków wydrukowanych i kamieni. Czy masz kalędarz przestawiony już na luty czy dalej na styczeń XD ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 (edytowany) Mój kalendarz jest w komórce i w komputerze, więc nie mam co przestawiać, bo wszystko za mnie robi system. xd Czy masz ochotę na zagadkę? (: Spoiler Co to jest, rano chodzi na czterech nogach, po południu na dwóch, a wieczorem na trzech? Edytowano Luty 1, 2016 przez Lucas Surprise Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 (odpowiedź to chyba człowiek) Tak mam ochote na zagadki. A czy ty masz ochote na zagadke? Co Niemiec ma z przodu to Turczyn ma z tyłu Mężatka nie ma wcale a Panna ma dwa w środku co to jest ? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Odpowiedź brzmi chyba, że to ogon Czy miałeś kiedykolwiek przepaloną żarówkę w tym pokoju, gdzie teraz odpisujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 (Źle odpowiedź to litera N) Nie nie miałem. Czy miałeś kiedyś wrażenie że magia istnieje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie, to tylko iluzja wykonana przez iluzjonistów. Przykład? Czy miałeś kiedyś ból większości mięśni po siłowni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Tak. Czy masz więcej niż 3 różańce w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie, bo u nas nie ma więcej w rodzinie niż 3. Czy masz jakieś hobby? (Nie licząc oglądania kuców ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Hobby chyba nie :/ Ale interesuje sie muzyką i polityką. Masz kubek ciepłej cherbatki na noc ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Wolę lemoniadę niż herbatę. Czy masz pojęcie kim ja jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Tak: - Człowiekiem - Mężczyzna - Brony - Osobą która żyje pełnią życia - Osobą która zadała mi pytanie - Osobą którą lubie Czy masz zamiar kupić kiedyś dom jednorodzinny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Jestem jeszcze za młody na takie "bzdety" ... Czy masz zamiar zaznajomić się z tym? Mężczyzna lp. Brony lm. Bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie XD Czy masz dysortografie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Rzadziej niż Ty lub nawet w ogóle, jeśli Ty to robisz specjalnie to te zdanie, które teraz piszę nie ma sensu. Czy masz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie mam. (ja naprawde mam dysortografie :/) Czy masz ładny widok z okna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Beton, asfalt, beton. Co tu podziwiać? Czy masz ochotę na prażynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Tak. Czy masz jeszcze pomysły na tą zabawę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Zaprosić więcej ludzi, bo gadanie tylko 2 to się robi odtrącające powoli ;P Czy masz pojęcie ile ludzi do tej pory uczestniczyło w tej zabawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Dosyć sporo. Czy masz rysik do telefonu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Używam palców. Czy masz tablet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się