Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Niestety nie :/ Czy masz latarke z paralizatorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie jestem policjantem. Czy masz, czy nie masz, oto jest pytanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Mam czy nie mam o to jest pytanie. Czy masz w rodzinie policjanta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie. Mam w rodzinie kierownika górnictwa, a raczej już zastępcę kierownika. Czy masz pupila? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Tak, króliczka, jak flutterka ^^ Masz makaron sojowo- marchwiowy?( wut?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie i już. Ma ktoś może ochotę pograć w karty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Teraz nie może jutro XD Czy masz drewnianą rzeźbę w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 @Świeży rekrut Ja już gram w karty od dłuższego czasu. Pytanie przesyłam dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Tak, a w szkole same deski XD - Czy masz EDC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Ekwipunek Dźwigany Codziennie? Nie, skądże ... Czy masz pojęcie, że shipping rodzin Apple i Pie zaistniał w samym serialu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Nie, ale teraz już tak. Czy masz ochotę na lody z maszyny z polewą czekoladową (taką łamiącą się po zastygnięciu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Ochotę to ja mam. Ale patrząc na pogodę, mówię pas. Czy masz ochotę na dobry film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 Jasne, ale nie samemu. Czy masz szklane coś na biurko (całe ze szkła) w kształcie głowicy od rakiety? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (Ja nie lubię horrorów z kolei.) [A filmy to z towarzystwem tylko.] Nie, nie mam czegoś takiego. Czy masz może... Sony Xperię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (edytowany) Nie. Masz Radioodbiornik Unitra Diora Amator DSS 101? Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (edytowany) [A mam Xperię] Niestety nie. Masz wielką literę "P" w nicku? Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 20, 2016 Share Napisano Kwiecień 20, 2016 (edytowany) DJ nie jestem. Czy uważasz, że Rainbow Six Siege jest warte zakupu? Podaj plusy i minusy Twojego gusta wobec niego. Edytowano Kwiecień 20, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 23, 2016 Share Napisano Kwiecień 23, 2016 Uważam, że... sam nie wiem. Ale tak. Nie podam powodów, bo w nią nie grałem, ale zgrubsza wiem o co chodzi. Czy masz może laptopa Dell? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nie, Masz pluszowego kucyka naturalnej wielkości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nie mam pluszakowych kuców. Czy masz fioła na punkcie czytania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Niestety nie Masz poduszkę z Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nie. Czy masz ulubioną postać z kreskówki i dlaczego jest to Nigel ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nie. Nie mam. I tym bardziej nie jest to Nigel. Czy masz ulubionego kuca w serialu? Jeśli tak, to którego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Pinkie, of course. Masz sympatię do wojny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Osobiście jestem jej przeciwnikiem, ale lubię historię, więc i po części wojnę. Czy masz może dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się