Michalski9 Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nie. Masz ulubione PMV lub AMV? Jeśli tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Ciężko ocenić. Ale najbardziej na mnie oddziałuje kilka utworów. Imperial Guard Song, Achtung Panzer, Änglar i kilka innych. Masz może ulubiony fik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Tak, jest to Świt. Masz może ulubioną książkę? Jaką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nie mam. Ale coś tam czytam. Jednak... jeśli 'Kryształowe Oblężenie' się liczy, to to. Chociaż chciałbym przeczytać 'Duchy Gaunta'. (Świt? Znajdę tutaj?) Masz może zainteresowania z II Wojny Światowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 ( Nie wiem, wiem że u Miśka200m na kanale jest, więc formę pisaną też pewnie tam podlinkował) Raczej nie mam takich zainteresowań, choć lubię o niej posłuchać czasem. Masz może nadzieję? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 Nadzieję... a konkretnie o co chodzi? O to, że nadzieję, że będę miał dziewczynę, czy dobre życie, czy też nadzieję, że pójdę do nieba? Mimo wszystko, nadzieja umiera ostania. Więc tak, mam nadzieję, Masz może zamiar coś poczytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 26, 2016 Share Napisano Kwiecień 26, 2016 W sumie to nie wiem o co mi chodziło Tak, mam zamiar poczytać "Zero", dostałem ostatnio na urodziny. Masz może chęć rozwoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Tak, ale w dobrą stronę, rzecz jasna. (Może zaproponuję swoją cienką prozę? 'Sztandar straceńców', chociaż pewnie 'Zero' lepsze.) Masz może pod ręką jakiś zeszyt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie Masz antyramę nad biurkiem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 27 minuty temu Świeży rekrut napisał: Tak, ale w dobrą stronę, rzecz jasna. (Może zaproponuję swoją cienką prozę? 'Sztandar straceńców', chociaż pewnie 'Zero' lepsze.) Masz może pod ręką jakiś zeszyt? Dzięki, poczytam. NIe. Masz coś do mnie? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Avatarem wpierasz czarnoskórych w Ameryce, chociaż ja nic do nich nie ma. xD Masz gały i opony? Może zagramy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (Dzięki, ucieszę się z Twojej opinii. Poza tym prędzej zauważysz jakieś błędy. @michalski9) Cytując Big Maca: Yeep! (Ja na bramie @Lucas .) Masz może dość tego dnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) Nie. Masz dom ? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez OBEY thugzSmokerxD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 @Lucas I dobrze, czarni są spoko, wnoszą jakieś takie zróżnicowanie. Nie, nie mam. Dopiero się rozkręcam. Masz blisko coś do jedzenia? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 W kuchni, czyli jakieś pięć metrów. Masz może ochotę na słuchanie rapu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Tak, ale niestety nauka mnie nie chce puścić. Zła nauka. Masz marzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 @Świeży rekrut Ojjj taakk! Wszystko mnie boli, najbardziej moje prawe ramię. Piep**one zakwasy. (@Świeży rekrut A ja na Rocket League, gdyż w-f jestem nieudolny. Ale propsy dla Ciebie, jeśli jesteś świetnym bramkarzem. Kto wie, może nawet od mojego kolegi) (@michalski9 W końcu u nich, USA, narodził się nowe niespotykany nigdzie indziej fandom Bronies, który "opanował świat", a nasz polski dubbing to jeszcze niemiecki wyprzedza o ładny sezon) @michalski9 Nie mieszkam obok lodówki, ale coś się znajdzie. Czy Ty jedyny masz problem tutaj z wyrabianiem się na odpisywanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Może Czy to pytanie podchodzi pod "masz czy nie masz"? Masz Fanfic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Nie. Ja też czasem nie wyrabiam, tym bardziej, że z fona często się zdarza pisać. (Ogólnie to coś bronię, ale świetny? Nie. Czasem paradę załapię, ale to rzadko. Lepiej na bramce, niż w polu.) Tak, mam fanfik. Nawet nie jeden Masz może w domu część maskowania? Nie wiem, bluza moro, czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) Mam maskę na gokardy spalinowe. Może być? Masz coś do powiedzenia? Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Zajmuję się 3D, nie zawodowo. Haha. Tak, jesteś korektorem, nie przeczę. Masz może ochotę na poznanie swojego waifu w realnym życiu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Tak, choć nie wiem co to Masz może kreatywność w sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 Raczej tak. Przecież potrzebuję jej w 3D. Tam jest zabawy w pierony, ale rzadko kiedy się popłaca taka robota, kiedy nic nie chce wychodzić. Masz plany na wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 A jakże. Mam i to dość ambitne (przede wszystkim chce zrobić prawko). Masz wiedzę zaawansowaną o Blenderze? (pewnie z PKB) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 27, 2016 Share Napisano Kwiecień 27, 2016 (edytowany) @michalski9 Mam wenę, lecz zdarza się do rzadko, najlepiej kiedy jej nie szukam, są najlepsze. Niestety pomysły, pomysłami, ale zazwyczaj bywa, że moje zdolności nie pozwalają mi na ich wykonanie i wykazanie moich umiejętności w nim zawartych. @Świeży rekrut Prędze mam ochotę znaleźć sobie prawdziwą dziewczynę, tutaj na Ziemi. Czy czasem nie dobiera się sobie waifu, która jest najbliżej Twojemu charakterowi? Tak samo w realnym życiu, dopierasz sobie kobitę, z którą mam podobne zainteresowania. O to samo się tutaj kroi. Masz może jakiś gadżet związany z czymkolwiek? np. gry, filmy itp. Edytowano Kwiecień 27, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się