Świeży rekrut Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Będzie będzie zsbawa. A tu noc, noc, noc i alkoholu moc. (gdybym nie przestał jeść chipsów mogłem mieć spore problemy ze zdrowiem) Masz w pobliżu kino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Wow, nieźle. Może to nawet lepsze, bo nie jesz z przymusu, a silna wola zawsze może się złamać. 42 km to blisko? Chyba nie. Masz film na blu-ray? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OBEY thugzSmokerxD Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Nie Masz znajomych za granicą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Tak. Masz fejma na YouTube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (Jak z powiedzonkiem: Tu mam ciotke, tam mam wuja. Znajomości mam od c***a.) Co to jest? Bo nie wiem, ale raczej nic. Masz ochotę na owoc? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Mam ,i to jaką! Idę zaraz po jabłko. Masz w domu wiecznie głodnego leniwego kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Mam w domu wiecznie głodnego, nieleniwego psa. Masz działkę(miejscówka letnia)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Nie, a szkoda. Masz ochotę poczytać nonsensopedię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Nonsensopedia =\= Encyklopedia I tak mam ochotę. Czy masz kundla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Miałem psa, ale już nie. Masz ochotę na piwko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Niepijąca, nie mogę(jeszcze xd) i trochę nie chcę. Czy masz ulubioną rasę psów/kotów (tak wyobraźcie sobie, że koty też mają rasy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Tak. Psów. Mieszańce (bo to rasa, nie? ) Masz minutę do północy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Nie, mam 12 minut po północy. Masz ochotę obejrzeć Gladiatora jeszcze raz? Właśnie się kończy na TVP2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Tak. Masz Wspaniały Miecz Boga Słońca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 To Raa miał jakiś miecz? Masz może grę Ratchet DeadLocker (na rynku europejskim Ratchet Gladiator)? Chciałbym zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 (chyba miał) Nie, nie mam. Masz cechy wyglądu, które sprawiają, że wyglądasz przyjaźnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Maj 2, 2016 Share Napisano Maj 2, 2016 Mam, wyglądu i charakteru :3 Masz ciastka? (możesz mi dać, chętnie przyjmę ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Nie mam :( Masz prace jako stróż nocny w Candy's Burgers and Fries lub starej fabryce ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Nie, nie mam takiej pracy. Masz może ochotę na naukę najgorszego przedmiotu według własnego osądu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Nie, dziękuję, ale nie skorzystam. Masz może coś, czym obronisz się przed "uchodźcami"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Tak mam! Masz może zdobioną szatę iskier świętości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (A powiesz co? Ja mam glany :)) Nie mam, szkoda. Masz może kanał Stopklatka.tv? PSY lecą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 Mam, ale nie oglądam. Masz wiarę w siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (Powtarzasz się kolego.) Mam, inaczej bym nie robił kiepskich animacji oto kiepski link, do kiepskiego filmiku Masz może chęć na walkę kogutów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 5, 2016 Share Napisano Maj 5, 2016 (edytowany) (Pardon, zapomniałem) (sam robiłeś kuca? Poza tym link taki kiepski nie był ) Mam. Masz może zbyt małe próbkowanie światła w Blenderku? Edytowano Maj 5, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się