Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Hea. Masz ściany pomalowane niebieską farbą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Kiedyś miałem, żodna się nie ostała. Masz sok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Gdzieś tam wewnątrz pływa... Chyba. Masz jutro szkołę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 (edytowany) Mam, ale nie mam. Masz dosyć? Edytowano Maj 6, 2016 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Tak, uczę się właśnie matmy. Masz najlepszego przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Mam, ale z forum, bo, jak pisałem wcześniej, w szkole same dresy. Masz ochotę posłuchać tego? Spoiler Szacun dla tych panów! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Mam. Masz może okulary przeciwsłoneczne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Miałem... Masz może MP4? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Bulldoga? Tak. Razem z dodatkowymi filtrami powietrza, jeszcze fabrycznie zapakowane!! Masz jakiś pomysł? UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Nawet nie jeden. Masz ochotę potrenować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Zależy co. Masz ochotę skrzyżować ze mną rękawicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 6, 2016 Share Napisano Maj 6, 2016 Tak Masz ochotę na zabawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (No, to może kiedyś... [W przyszłości: Patrzę w górę. Przełykam ślinę i myślę: 'Na co mi to ku*wa przyszło.']) Tak. Masz może wiadomości o maturach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 ( xD Zawsze i wszędzie będę gotów) Tak, moja jest w poniedziałek Masz tą korbkę z tyłu, która się kręci i napędza do życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (Ja matura w przyszłym roku - bo technikum.) Nie. Ale chciałbym ją mieć. Masz kręcone włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie Masz złote śrubki w garażu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 NIE!, za to mam zardzewiałe. Masz może koksownik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 4 godziny temu Świeży rekrut napisał: (Ja matura w przyszłym roku - bo technikum.) Jaki profajl? Nie, nie mam koksownika (poznałem właśnie nowe słowo ) Masz krzywy ryj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie. ale za to zęby już tak masz żarówkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Tak. mam nawet dwie masz może sponifikowanego komputra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 . Nie. Mam na nim Ratcheta. masz dywan w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie jeden nawet. (technik elektronik @michalski9, a co) Masz może biurko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Tak, mam nawet dwa (obok siebie) Masz może jakąś replikę ASG? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie posiadam żadnej. Masz może szklanki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 I to ile! Masz jakąś fajną rzecz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się