Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Tak, figurkę Twi. Masz fototapetę na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Tak. z Ratchetem przy łóżku. Masz może cukier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Trzcinowy też się liczy? Mam. Masz może fajny telefon? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie. Mam jakiegoś starego piździelca Masz może żaby na podwórku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie. Ale mam w pobliżu. Masz może dres z Addidasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Czasami... Masz może moc lorda sithów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie mam. Chociaż magia istnieje. Masz pojęcie, że filmy czasem naprawdę uczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Mam. Masz może sejf?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 W swoim sercu. W ogóle się nie otwiera. Zatrzaśnięty na cztery spusty. Masz może aluminium na stanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (edytowany) Nie, tylko metal i kamienie. Masz może zielone pojęcie? Edytowano Maj 7, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Mam pełno w garażu i w domu i w głowie Masz może fioletowy fotel?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 nie, nie mam. Masz może korkociąg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 2 godziny temu Świeży rekrut napisał: Nie jeden nawet. (technik elektronik @michalski9, a co) Tak pytam, z ciekawości. Gdzieś się może jakiś ostał. Masz własnego bloga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Mam. Masz może dobre wino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Masz jakiś zegarek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arekeen Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Ano jakiś na ręce siedzi. Masz może ochotę na ciepłe łóżeczko i NIE wstawanie z niego rano? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Nie, mam ochotę zarwać noc. Masz może czekoladę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Sorry, pies zjadł. Masz może jakiś plakat na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Ni kija. (Skończyłem odcinek i uczucia... Buuu! Czułem, że nie polubię Wonderów, jak widać słusznie. Chociaż odcinek o wydurniającej się Dash był całkiem... nie obniżającym normy.) Masz może zamiar kiedyś kupić sobie jakąś kucową rzecz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Tak, snuję taki plan... może kiedyś go zrealizuję. Masz może ser pleśniowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 Tak, z biedronki. masz może zegar z kukułką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 (edytowany) tak mam nawet trzy i wszystkie zepsute Masz laptopa? Edytowano Maj 7, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 tak, mam. Masz kalendarz na ścianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 nie nie potrzebny mi masz koc w domu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 7, 2016 Share Napisano Maj 7, 2016 mam i to dużo. masz rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się