Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie mam, ale znam i to nie jednego. Masz może długie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie, ale chciałbym. Masz może ulubioną zabawkę z dzieciństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) tak mam. Podpowiedź? Avek i Nick Masz może naboje? Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Gdzieś się znajdą. Masz może broń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam aż trzy. i wszystkie białe Masz może lód? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam. Masz może cynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 leży pełno w garażu i u mnie w pracy w warsztacie. masz opóźniony zapłon?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 I to często. Masz kanał STARS.TV? Mega muzykę tam puszczają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam. masz może album rammsteina na winylu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Nie, nie mam nawet odtwarzacza do winylu. Masz może swoją ulubioną piosenkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 mam i to sporo Masz ulubioną maskotkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Kiedyś miałem - pluszowy pingwinek Masz może wygodne ciepłe łóżko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 tak mam nawet ogrzewane. masz może groźnego psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 (edytowany) nie ale mam typ obronno zaczepny. on zaczepia ty go bronisz masz może cygara? Edytowano Maj 8, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Mam, ale nie jaram. Masz może ochotę na basen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 O tak jak najbardziej Masz może plecak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) nie nie mam. masz może lampy solarne? Edytowano Maj 9, 2016 przez labarou85 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Nie, raczej nie. Masz owsiankę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Zjadłem. Masz może piękne widoki za oknem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Jak najbardziej (mieszkam w wieżowcu i mam panoramę na miasto + zachody słońca ) Masz w domu kominek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 nie nie mam bo jest piec gazowy. Masz może ogródek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Nie. Masz może uczucie "nie do zniesienia"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 mam i to często Masz może jajka? (wszelkiego rodzaju ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Oczywiście tak Masz konto na Google+/ konto Google? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Hea. Mam. Masz może jakiś model w Blenderze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się