Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Własny? Mam, nawet nie jeden (ale to raczej "model" niż Model). Masz może umiejętność posługiwania się programem ZBrush? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Nie. Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje. (Teraz modeluję żołnierza Gwardii Imperialnej... jak na avku. Nie wiem, czy wyjdzie, ale liczę, że się uda.) Masz może windę w wieżowcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 nie, nie. masz może trójkołowy rower? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) 15 minut temu Świeży rekrut napisał: Nie. Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje. (Teraz modeluję żołnierza Gwardii Imperialnej... jak na avku. Nie wiem, czy wyjdzie, ale liczę, że się uda.) Masz może windę w wieżowcu? Mam lecz nie korzystam. @labarou85 Nie, nie mam. Masz może pluszaka z MLP? Edytowano Maj 9, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 NIE! Masz może zapałki? (Muszę coś podpalić.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 tak mam. (łap) masz może plakat z Fallouta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) (Dlaczego krzyczysz?) Mam, chcesz? Edit: Nie, niestety nie mam plakatu z Fallouta :( Mam natomiast z Wiedźmina Masz może żądze mordu? Edytowano Maj 9, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Teraz nie. (Gdyż nie kupuję takich rzeczy i nadmiernie wyraziłem emocje.) Masz opanowany system kości w Blenderze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Tak piąte przez dziesiąte, więc nie. Masz może ochotę na pizzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 nie. nie lubię jej Masz może Windows 10? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) (Nie wiedziałem, że da się nie lubić pizzy) W10? Nie, broń Boże. Masz może ochotę na kebaba? (głodny się robię ) Edytowano Maj 9, 2016 przez michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 Nie mogę ich jeść (uczulenie na gluten) Masz może ochotę na galaretkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 nie, nie lubię. masz może tableta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 (edytowany) Mam AJ tak go nazywam Masz może trawę w domu?? Edytowano Maj 9, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 W domu to nie... Ewentualnie trawkę, to tak. Masz zryte a jednocześnie sexy koleżanki? UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 mam i to dużo Masz fajnych kolegów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie. Masz barszcz na obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie. Masz może laptopa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 mam. właśnie z niego korzystam Masz może glany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie. Masz może długopis pod ręką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Prawie, mam obok, w plecaku. Masz może wodę na biurku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 tak mam. Masz może węża w kieszeni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 @Ratchet :) (RAinbow Dash) Współczuję, tak całe życie uważać trza na każdym kroku. Nie mam. Masz może uczucie "czuje się jak szmata"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Za często. Zdecydowanie za często. (Na szybko. Modelowanie żołnierza i karabinu zajęło dwa dni. Wiem, że cienko, ale coś. Żołnierz Imperium.) Spoiler Masz może ochotę na Pepsi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Całkiem nieźle. Tak, ale staram się nie pić takich rzeczy. Masz może szybki komputer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się