Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 O ile szybki rozumiesz 3 godziny renderowania 7 sekund, ale nie narzekam. Masz może pojęcie, jak zrobić, aby w Cycles nie było takiego śnieżenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 To zależy co tam poustawiałeś. Nie ogarniam cycles jeszcze tak dobrze. Masz może stresa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Mam. Bo mam dość, a każdy na mnie ciśnie. (A w Cycles nie robiłem nic, cały czas, jak ściągnięte, tak mi służy.) Masz może ochotę na piwo (o ile 18 masz, ale raczej masz)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Jak postawisz... już jeden taki jest co mi tu piwo wisi Masz może wolne jutro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (Mi też pewna osoba wisi tu piwo.) Może postawię... zależy na jakie piwo. No... niespecjalnie, bo ciągle do szkoły chodzę. Masz plany na wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 @michalski9 tak to już niestety bywa Tak mam. Masz może wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Jeszcze nie, ale już niedługo... Masz może karty do gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (edytowany) 48 minuty temu Świeży rekrut napisał: (Mi też pewna osoba wisi tu piwo.) Może postawię... zależy na jakie piwo. No... niespecjalnie, bo ciągle do szkoły chodzę. Masz plany na wakacje? (Jakie postawisz takie wypiję ) Ah szkoła.. najlepsza rzecz pod słońcem Jadę na MLK. @Ratchet :) (RAinbow Dash) Życie @Rainbow Guitar Mam, zagrasz? Masz może złotego zęba? Edytowano Maj 10, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 nie masz może papiery w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Mam. (Kto powiedział, że stawiam? @michalski9) Masz może oszczędności? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (Ja :P) Mam. Masz może coś pożytecznego w planach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (edytowany) Mam: -wrócić do korekty (ile przez te dni można odkładać? ;_;) -pracować na działce, a jest co robić. (Większość działki to pole zielska, a do tego "złomowisko" i runąca się chata)- działka ciotki xd -zrobić coś w SFM, co miałem od dłuższego czasu w planach Masz może dobry mikrofon? (Mój stary to już złom, a to się okazuje, że znajomy chce kupić mi nowy jako prezent na spóźnione urodziny. Fajowy kumpel, chociaż tego po nim się nie spodziewałem) Edytowano Maj 10, 2016 przez Lucas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 tak, mam jakiegoś shure'a podłączonego do TC Electronic konnekt 24d masz może chomika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Niet tawaris. (@Lucas spokojnie, sam się wziąłem za poprawę 'Numeru', także masz jeszcze czas. Chociaż jestem ciekawy, jak zareagujesz na ... mające miejsce wydarzenia.) Masz może spokój na chwilę obecną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 Tak ile chcesz? xD Masz Motor? (jeśli tak to uważaj bo Rumuny ci ukradną ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 Nie mam. Masz jogurt? Jak nie, to się podzielę, mam jeszcze 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 Nie. Chętnie przygarnę jeden, jaki smak? Masz może łyżeczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 Mam. Potrzebujesz? Masz może zegarek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 mam. masz może budyń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 12, 2016 Share Napisano Maj 12, 2016 mam. nawet trzy chce ktoś?? Masz lampkę na usb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 10 godzin temu Świeży rekrut napisał: Mam. Potrzebujesz? Będę potrzebować jak @Rainbow Guitar podzieli się jogurtami Nie mam lampki na usb. Masz może kwadratowe szklanki w liczbie > 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 6 godzin temu Ratchet (RAinbow Dash) napisał: mam. nawet trzy chce ktoś?? Jakie smaki? Nie przepadam za budyniem, ale jak jakiś fajny smak to mogę spróbować Masz może pusty portfel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 Tak. Oj często heh Masz kubek z luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 Nie (nie mam wiele rzeczy z kucykami, tylko teczkę). Masz może umiejętności graficzne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 5 godzin temu michalski9 napisał: Jakie smaki? Nie przepadam za budyniem, ale jak jakiś fajny smak to mogę spróbować Mam dwa standardowe czyli czekolada i wanilia a trzeci to jakiś egzotyczny bo napisane o smaku marakui z litchi Skoro umiem rysować to chyba tak Masz może dobry charakter?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się