Rainbow Guitar Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 @michalski9 Mam 3 waniliowe, a nie, czekaj, mam jeszcze 4 gratki. Mam Masz ulubioną książkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 13, 2016 Share Napisano Maj 13, 2016 (edytowany) @Ratchet :) (RAinbow Dash) to od ciebie wezmę marakui z lichi, jeśli można, a od @Rainbow Guitar poproszę waniliowe (1 sztukę). Jeszcze @Świeży rekrut pożyczy łyżeczkę i można zajadać. Mam, jest nią "Mały Książę" Masz nową wiadomość prywatną w tej chwili na forum? Edytowano Maj 13, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Nie. Nikt do mnie nie napisał. A to mi nie pasuje. (Jak się podzielicie, to dam łyżeczki ) Masz może chęć na nową sygnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 Na razie pasuje mi stara. Masz może słuchawki do telefonu? Moje się zepsuły, a nie będę chodził w różowych siostry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 14, 2016 Share Napisano Maj 14, 2016 godzinę temu Świeży rekrut napisał: Nie. Nikt do mnie nie napisał. A to mi nie pasuje. (Jak się podzielicie, to dam łyżeczki ) Jasne, że się podzielimy Chodzi Ci o te douszne? Nie mam dousznych. Mam te duże, typu otwartego (niestety). Masz może ochotę na dżem o smaku kiwi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Nie. Masz może markowy plecak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Tak. Masz może kanał na Youtube? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katastrof Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 Tak. A Ty masz Ustroniankę z magnezem? (Mnie się skończyła ;_;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Maj 15, 2016 Share Napisano Maj 15, 2016 (edytowany) Nie mam (mam za to magnez w pastylkach :p). Masz Linuxa? Edytowano Maj 15, 2016 przez Ravin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 nie nie lubię tego systemu Masz może ulubioną postać?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak, Pinkie Pie (jeśli chodzi o MLP, ewentualnie Deidara z Naruto). Masz herbatę obok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 nie. mam energetyka masz kakao w kubku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Niet. Masz może chipsy obok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 tak mam i to laysy karbowane masz może wolne popołudnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Ich mag Lay's. Nieeeee. Masz może dość szkoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie chodzę do niej od 10 lat (nie licże uczenia się na mechanika bo to szkoła w warsztacie ) Ale miałam nie raz Masz może dość życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 może nie dość, bardziej nie chce mi się.... masz może piffko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam! Ale nie pije teraz, bo szkoła. Masz może pióro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) Mam w domu masz może fajnych kumpli/kumpele którym możesz ufać?? Edytowano Maj 16, 2016 przez Ratchet :) (RAinbow Dash) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Kumpli fajnych mam bardzo mało. A tym, komu mogę zaufać, jeszcze mniej. Masz może uczucie spełnienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Teraz nie do końca. będę miała jak zrobię to co teraz zamierzam Masz może chęć na bycie sławnym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam. Masz może wolny weekend? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Tak, ale zamierzam to zmienić. Masz może łóżko wodne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Nie. Masz może zwierzątko w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 mam nawet trzy masz może treki na buty?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się