Rory Mercury Napisano Maj 30, 2016 Share Napisano Maj 30, 2016 (edytowany) nie bo mam pająki w portfelu Masz może chęć na pieszczoty? ale takie typu łaskotek Edytowano Maj 30, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Nie. Masz może jojo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Nie. Masz może ochotę ponarzekać na życie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Nie, jestem zbyt szczęśliwy. Masz obok siebie jakieś zwierzątko? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Nie. Nie mam już. Masz może śpiwór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Mam. Masz może CV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Nie. Masz może Play Station? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Nie. Masz wolną chwilę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 teraz nie. Masz może wyjazd w wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Tak. Jadę na ŚDM do Krakowa. Masz może podobne plany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 (edytowany) Podobne, bo gram na Diecezjalnych Dniach Młodzieży w Świdnicy. Miałem jechać do Krakowa, ale tyle się tych ciapatych ostatnio namnożyło... A tak w ogóle... Spoiler http://wolna-polska.pl/wiadomosci/falszywy-papiez-franciszek-to-antychryst-2016-04 Wracając: Masz kalendarz ze zwierzętami? Edytowano Czerwiec 1, 2016 przez Rainbow Guitar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gringo37 Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 Nie mam. To rzeczywiście prawda. Papież ma takie lewicowe podejście do sprawy imigrantów. W X czy XVII ówczesne głowy kościoła nie raz organizowały opór przeciwko arabom czy turkom. Teraz Franciszek nie poprze obrony kultury Europy. U nas jeszcze tego problemu nie ma, ale na zachodzie pewnie wiesz, jak jest. Masz bezprzewodową ładowarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 1, 2016 Share Napisano Czerwiec 1, 2016 7 minut temu Gringo37 napisał: Nie mam. To rzeczywiście prawda. Papież ma takie lewicowe podejście do sprawy imigrantów. W X czy XVII ówczesne głowy kościoła nie raz organizowały opór przeciwko arabom czy turkom. Teraz Franciszek nie poprze obrony kultury Europy. U nas jeszcze tego problemu nie ma, ale na zachodzie pewnie wiesz, jak jest. Masz bezprzewodową ładowarkę? Tia, wiem. Nie. Masz czekoladę wysokoprocentową? (chodzi o procent kakao Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 Mam. Masz może smartfona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Czerwiec 2, 2016 Share Napisano Czerwiec 2, 2016 tak, mam. Masz może oscyloskop? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 nie nie mam Masz może śrubokręt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Mam. Masz może dobre samopoczucie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 nie dzisiaj i na pewno przez jakiś czas tez nie!! ale za to mam zwątpienie we własne siły Masz może zielone podwórko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Za zielone. Trzeba będzie kosić... znowu. Masz może kosiarkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 mam. masz może nożyk tapicerski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Mam nóż, ale nie tapicerski. Masz może chusteczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 mam teraz przy sobie takie do nosa. Masz może krajalnicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Chyba nie. Masz moherowy beret? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 mam po babci Masz może staw w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 3, 2016 Share Napisano Czerwiec 3, 2016 Nie. Masz płytę Muza? Dżemu, będę niedługo kupował (chyba). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się