Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Tak. Masz słodycze od 24? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Dziś zjadłam ostatnią czekoladkę... ;< Masz podusię z wilkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Mówisz często w realu "WOW, LOL, WTF" etc. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 nigdy. Masz w domu meble? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Tak...? Masz taki fajny, duży nóż, którego najczęściej używają mordercy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mam. Więcej: noszę codziennie do szkoły. Masz pierścionki na palcach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Masz nieuleczalną chorobę? (ewentualnie jakąś alergie xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Miałam astmę, astma poszła, astmy nie ma. Masz wadę wzroku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mam. Masz nogi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Aż dwie, pewnie zazdrościsz. Masz alergie na kurz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Masz sernik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Masz Vica Rattleheada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Masz pluszaka kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 (edytowany) Miałam w wieku.. 9-10 lat? Masz PS4? Edytowano Grudzień 29, 2013 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie mam. Masz swojego idola? Kim jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Masz otwartą strone z emotkami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Raczej ich nie używam. Masz wysokie mniemanie o sobie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie. Widziałeś jakiegoś brony w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Wielu. Modlisz się do Księżniczki Celestii w Letnie Święto Słońca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 nie (myślałem że to zabawa "masz czy nie masz" ) masz drugie imię ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tak. Masz zielony nos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Um, nie Masz kota? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Niestety nie. Masz psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mam Masz swój ogród? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mam. Masz kaca po sylwestrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się