Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 (Źle odpowiedź to litera N) Nie nie miałem. Czy miałeś kiedyś wrażenie że magia istnieje ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie, to tylko iluzja wykonana przez iluzjonistów. Przykład? Czy miałeś kiedyś ból większości mięśni po siłowni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Tak. Czy masz więcej niż 3 różańce w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie, bo u nas nie ma więcej w rodzinie niż 3. Czy masz jakieś hobby? (Nie licząc oglądania kuców ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Hobby chyba nie :/ Ale interesuje sie muzyką i polityką. Masz kubek ciepłej cherbatki na noc ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Wolę lemoniadę niż herbatę. Czy masz pojęcie kim ja jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Tak: - Człowiekiem - Mężczyzna - Brony - Osobą która żyje pełnią życia - Osobą która zadała mi pytanie - Osobą którą lubie Czy masz zamiar kupić kiedyś dom jednorodzinny ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Jestem jeszcze za młody na takie "bzdety" ... Czy masz zamiar zaznajomić się z tym? Mężczyzna lp. Brony lm. Bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie XD Czy masz dysortografie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Rzadziej niż Ty lub nawet w ogóle, jeśli Ty to robisz specjalnie to te zdanie, które teraz piszę nie ma sensu. Czy masz okulary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Nie mam. (ja naprawde mam dysortografie :/) Czy masz ładny widok z okna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Beton, asfalt, beton. Co tu podziwiać? Czy masz ochotę na prażynki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Tak. Czy masz jeszcze pomysły na tą zabawę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Zaprosić więcej ludzi, bo gadanie tylko 2 to się robi odtrącające powoli ;P Czy masz pojęcie ile ludzi do tej pory uczestniczyło w tej zabawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Dosyć sporo. Czy masz rysik do telefonu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Używam palców. Czy masz tablet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Niestety nie :/ Czy masz latarke z paralizatorem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie jestem policjantem. Czy masz, czy nie masz, oto jest pytanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Mam czy nie mam o to jest pytanie. Czy masz w rodzinie policjanta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie. Mam w rodzinie kierownika górnictwa, a raczej już zastępcę kierownika. Czy masz pupila? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Tak, króliczka, jak flutterka ^^ Masz makaron sojowo- marchwiowy?( wut?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Nie i już. Ma ktoś może ochotę pograć w karty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 Teraz nie może jutro XD Czy masz drewnianą rzeźbę w domu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 5, 2016 Share Napisano Luty 5, 2016 @Świeży rekrut Ja już gram w karty od dłuższego czasu. Pytanie przesyłam dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Luty 9, 2016 Share Napisano Luty 9, 2016 Tak, a w szkole same deski XD - Czy masz EDC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się