Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 6 minut temu Rainbow Guitar napisał: @michalski9 6 rocznica śmierci Ronniego Jamesa Dio. Mam radę: żyj tak, aby Tobie żyło się dobrze, bo innym to ku*wa nigdy nie dogodzisz. Masz obrazek z komunii? Wielki dzień, wielki szacunek dla niego. Mam obrazek. Masz prezent z komunii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Mam, rower. Masz jakiś instrument? Nie musisz umieć grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 @Rainbow Guitar Też jestem ostrą babką lubiącą ostrą muzę. Ale na to w życiu bym nie wpadła. Nie mam aż tak dobrej pamięci. Nie nie mam Masz może pałeczki do perkusji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 @Rainbow GuitarMam keyboard, trochę już umiem grać (trochę ) @Ratchet :) (RAinbow Dash) nie mam. Masz umiejętności gry na jakimś instrumencie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) @Ratchet :) (RAinbow Dash) Nie mam, ale chciałbym się nauczyć grać na garach. @michalski9 Tak, gram na gitarze od 4 lat. Masz dużo % baterii? Chyba że na kompie siedzisz. Edytowano Maj 16, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 @Rainbow Guitar teraz na laptopie. mam jeszcze jakieś 50% Masz może Oculus Rift? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 (edytowany) @Rainbow Guitar szacuneczek Laptop to nie komp? Mam dużo %. edit: nie mam oculusa Masz pod górkę? Edytowano Maj 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 Prawie zawsze. @michalski9 @Ratchet :) (RAinbow Dash) Na razie tylko Wy jesteście w tym temacie aktywni, więc to do Was obydwu: macie ochotę pogadać na pw? Nudzi mi się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 16, 2016 Share Napisano Maj 16, 2016 @Rainbow Guitar przecież my tam piszemy zróbmy tak żeby i @michalski9 się włączył do rozmowy bo wiem że tak można Masz może sowę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 (edytowany) 12 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Prawie zawsze. @michalski9 @Ratchet :) (RAinbow Dash) Na razie tylko Wy jesteście w tym temacie aktywni, więc to do Was obydwu: macie ochotę pogadać na pw? Nudzi mi się. Ja zawsze i wszędzie, gdy mam czas (głównie w weekendy ) @Ratchet :) (RAinbow Dash) jest guzicek "zaproś użytkownika" w rozmowie. Obok członków rozmowy. Nie mam sowy, a chciałbym taką śnieżną jak Harry Potter Masz ochotę stworzyć coś wspaniałego? Edytowano Maj 17, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Tak. Masz draże o smaku śmietankowym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Nie. Masz może wolne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 @michalski9 To co, dodajemy Cię do rozmowy? Nie mam, szkoda. Masz może coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Do roboty? Tak. Chęci do nauki? Nie. Masz może gitarę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Mam i gram Masz keyboard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 nie nie mam. Masz pianino? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 nie. Masz może modele samolotów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Nie. Masz może zaległości? Nie koniecznie ze szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 @Rainbow Guitar Jasne Mam, zaległości w komunikacji międzyludzkiej (i ogólnie życiu w społeczeństwie ) Masz może podręczną, składaną latarkę LED'ową z Biedronki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 nie, nie mam. masz może poniaczny kubek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Nie, ale znam gościa, który zna gościa, który podobno taki ma. Masz info na temat Tamtego gościa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Że mnie? Albo kogo innego? Nie. Masz może pomysł, jak spowodować mgłę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 41 minuty temu Świeży rekrut napisał: Że mnie? Albo kogo innego? Nie. Masz może pomysł, jak spowodować mgłę? Na swój temat nie masz info? (nie wiem o kogo mi chodziło, nie pamiętam) No masz tam ptaszek obok opcji "Use Mist", zaznaczasz go i masz mgłę, przynajmniej na renderze. (panel z materiałami, a w cycles to nie wiem). Masz może lustrzankę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 Spoiler Mnie o taką mgłę chodziło Nie. Nie mam. Masz może chęć na posłuchanie muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 17, 2016 Share Napisano Maj 17, 2016 BARDZO, teraz zresztą słucham. Masz ochotę na ponymeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się